Šta je novo?

verat i memodata wireless

velko

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
675
koliko sam cuo verat je preuzeo memodatu. znacu svu opremu i sl. e sad da li neko zna sta se desilo sa memodatinim ap-ovima? zadnji put kad sam gledao njihovu mapu pokrivenosti imali su jedan ap na onoj zgradetini bas na kruznom toku kod bogoslovije i savrseno mi odgovara. bio bi pravi spas od modema na analognoj centrali. a uz to sam i dvojnik. :S: poslao sam mail veratu jos pre nekoliko meseci i naravno nisam dobio nikakav odgovor. :(

video sam juce i da im je redizajniran sajt pa sam poslao mail raspitujuci se za wifi. naravno nema nikakvog odgovora. a nazalost nema ni kontakt telefona pa da ih pozovem. :(

Evo sad sam uperio antenu ka toj zgradi i u skenu nisam nasao nista vredno pomena, tako da mrka kapa :( Posto imam opticku vidljivost i udaljen sam oko 1-1.5km da tamo ima neki AP signal bi bio jak. Nazovi verat pa pitaj.

Takodje, na Karaburmi imas i druge provajdere, mlitavi tehnikom i mlitavi sbb :d, proveri da li imas vidljivost ka njima...

hvala. bar si mi prekratio muke. :)

ako mislis na tehnicom-ov ap koji se nalazi kod skretanja za marijane gregoran, mislim da je tamo bg elektronik na uglu, nema nista od toga, ja sam nize i imam bar nekoliko visespratnica koje mi smetaju.

a sbb kablovski net ne mogu jer je kod mene ikom a oni nemaju net na mojoj lokaciji. jedino ako su postavili neki ap u blizini.

taj tehnikomov AP ima prilicno jaku pokrivenost, a sbb je postavio AP-ove na karaburmi. Tu je jos i kbcnet koji ne bih ipak preporucio nikome :d, a i artcommunication sa dorcola se hvata prilicno jako ako si na staroj Karaburmi.

Sve u svemu dream team nema sta :d Koliko je meni poznato, jedino na sbb-u imas sve servise potpuno dostupne (p2p), ali je problem sa svim ovim provajderima slaba tehnicka podrska...

sbb-ov ap na karaburmi (drenovacka) me pokriva, jedino sto ne znam da li imam opticku vidljivost sa njim. moracu ovih dana da se penjem na krov pa da razgledam malo komsiluk. :) ne verujem da ce raditi dobro ako ga ne vidim jer sam na samom kraju pokrivenosti po onoj mapi na njihovom sajtu.

Hmm, taj AP vise ne radi... Sad se AP na Karaburmi nalazi u Uralskoj kod Mirijevskog Bulevara.

Vrh Dno