Šta je novo?

Verat i kablovski internet?

gagast

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2003
Poena
619
Ovo sam skinuo sa Veratovog sajta. V-line? Šta to znači? Zašto tako šture informacije o tako primamljivoj usluzi. Da li je to kablovski internet?
Koji bi kablovski provajderi mogli da se priključe na Verat. Po kojoj ceni.
Ovo sve podseća na izjavu Zvezdana Jovanovića. Zakukuljeno, zamumuljeno. Da li je to deo marketinga ili nešto treće?
Privatni korisnici

V-Line sektor pruža usluge Stalnog pristupa Internetu u vašem stanu, na jednom ili više računara, bez ograničenja protoka i korišćenja telefonske linije

Stalni pristup Internetu biće Vam omogućen putem permanentne veze, uspostavljene između Vas i pristupne tačke VeratNet-a.

Mesečna naknada je fiksna, nezavisno od protoka.
Na raspolaganju su, u zavisnosti od vaših potreba, brzine konekcija od 64, 128 i 256 Kbit/s.

Stalni pristup Internetu predstavlja najkvalitetniji način korišćenja Interneta za personalnu upotrebu, uz visok stepen pouzdanosti i uvek istu, izabranu brzinu veze.

Možete zaboraviti na svakodnevna povezivanja na Internet zato što su korisnici usluga Stalnog pristupa uvek on-line.

Nisam video prethodni topic. Toliko me ovo iznenadilo da sam odmah postovao. Izvinjavam se .
Valjda će se ovo razjasniti.

Nazad
Vrh Dno