Šta je novo?

Verat apgrejduje PHP..

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Postovani korisnici,

Obavestavamo Vas da ce 26. aprila doci do upgrade-a PHP-a na hosting
serverima.

Mozda ce sad raditi Invision Board ili vBulletin forumi.. I jos neke PHP/MySQL web aplikacije.. :banana:

Hm, na ovim novim serverima IPB vec radi i to prilicno dobro. Npr. nIce Cream-ova nsmreza.co.yu ima podignut IPB 1.3 koji radi bez greske, a hostuje se na Veratu (neverovatno zar ne :D). Ajde bas da vidimo ste ce da se desi tog 26 aprila. Ne bi me cudilo da sjebu i ovo malo sto im radi. U stvari nIce ovde ima najvise da se brine :D

Pa pitanje je sta ce upgrejdovati. Ako rade upgrade na starim serverima koji imaju PHP verziju 4.0.5 ili 4.0.6 na neku noviju verziju, to pozdravljam. Ti serveri su prvi na kojima sam hostovao sajtove.
Naravno, korisnici ce imati problema zbog register_globals varijabli.

Novi serveri im imaju verzije 4.3.3, sto je super jer postoji ugradjen i GD library i jos par lepih stvarcica.
Tako da je glupo da ih neko pljune, ako rade upgrejd. Ako malo ramislimo to je besmisleno. "Losi su zato sto hoce nesto da unaprede"?!?!?
P.S.Ako neka aplikacija ne radi to nema veze sa Veratom neko sa lose napisanom aplikacijom

Stevs je napisao(la):
Vbulletin je radio i radi bez problema.
vBulletin 3.0 gold ne radi, dok verzije ispod 3 rade.

@Roy Jones: zavisi na kom je serveru, ako je na prvim oni su najstariji i najlosije opremljeni, ovi noviji imaju prirodno bolji hardware i noviji software.

ne znam, od kada su upgrade-ovali Apache na 2.0 i PHP verziju server je stabilniji i to mnogo, a konacno IPB forum radi cheers

Novo doba za verat? :)

Nazad
Vrh Dno