Šta je novo?

Veoma zanimljiv link.

Ralex2 je napisao(la):
Pogledajte cisto radi reda ovaj link, ako vas zanimaju skrivene poruke u nekim poznatim melodijama kada se pustaju unazad. Molim da se ne postuju spojleri kako bi svi mogli da uzivaju. Mozete reci da li vam se svidelo ili ne. Link je: http://media.spikedhumor.com/8944/Jingle_Bells_Reversed.swf .
Znaš šta, da se ..... :D
Razmisli malo o posledicama koje ovo čudo može da ostavi :p
Naglo iskakanje monstruma iz tame u Doom3 sve sa 5.1 zvukom me nije ovako iseklo. Moram bre kod kardiologa da odem :S:

Stara fora :) udno kako ljudi uvek nasednu na nju :D

kUdtiHaEX je napisao(la):
Stara fora :) udno kako ljudi uvek nasednu na nju :D
Ali nisam očekiiv'o, jeb@ te..... :d

R_U_S je napisao(la):
Ali nisam očekiiv'o, jeb@ te..... :d
Nemaš iskustva :smoke:
Ko se jednom na mleko opeče, taj posle i u jogurt duva :D

Ma ja sam se u potpunosti udubio u pesmu, kad mi izlete ona boodala :mad: :whip: :crash:
Viđao sam i pre ove fore, beše jedna sa Stoun Hendžom i nekim arapinom, ali nije mi palo na pamet. To ti dođe isto kao skrivena kamera, znaš za foru, ali ipak nasedneš :p

Poslednja izmena:
Ja sam se "spremio" (tj. upropastio dozivljaj) - pretpostavio sam sta je i udaljio sam se od ekrana i stisao zvucnike... Hm, opet deluje jezivo nema sta!!! Bolje od one fore sa reklamom gde ima neka kola koja krivudaju. Oni sa slabim srcem zaista bolje neka iskuliraju!!! :)

Poslednja izmena:
:wall: Dakle ... U redu je ... Preskoh se ... I savki put se ispalim ...

R_U_S je napisao(la):
Ma ja sam se u potpunosti udubio u pesmu, kad mi izlete ona boodala :mad: :whip: :crash:
Viđao sam i pre ove fore, beše jedna sa Stoun Hendžom i nekim arapinom, ali nije mi palo na pamet. To ti dođe isto kao skrivena kamera, znaš za foru, ali ipak nasedneš :p

Sajjad Ali, sjajna fora, meni najbolja (a i mom drugaru koji me je prokleo u 2 ujutru kada je pao sa stolice :D)

http://www.funtoosh.com/sajjad.php

Sva sreca pa sam procitao sve reply-ove i znao sta me ceka :D
Nesreca...*** i pored svega sam se prepao :crash:

Ja sam pre nekih mesec-dva probudio zenu iz polusna i pustio joj ovo.

Ne znam zbog cega - ali nije posle toga pricala sa mnom 2 dana :) :D

Dokle bre vise s ovim forama, svaka mi skrati zivot za koji dan? :wall:

Pustite za pocetak, "Staiways to heaven", od natraske. Javite sta ste tacno culi.

Imam negde sličnu, još "lepšu" stvar: Lep auto krstari planinskim putem kroz šumu i neke livade, prelep snimak, ide prijatna opuštajuća muzika, crvrkuću ptice... A onda iskoči neki vampir i počne da vrišti!
Pustio sam to koleginicama u firmi (a pre toga odvrnuo zvučnike na maximum), popadale su od staha!! :d
Mislim da je to neka reklama ili nešto slično... Poslali mi neki likovi uz materijal na jednom CD-u, a ja iz radonalosti pokrenuo i umalo nisam pao sa stolice. A onda sam se naslađivao dalje kako se drugi komiraju... :D

Ima jos jedna fora slicna ono autu. Ja sam se u*ro u 2 sata ujutro kada nisam znao o cemu je rec. Znaci neka dobra riba meditira, joga & stuff, cvece oko nje, statuja buddhe i mir i tisina... sve dok ne iskace onaj zombi... Jao... Maaajkoo...

Guglajte reverse speech, nacicete strasne cinjenice, npr. da Popajeva pesmica "I'm Popeye the sailor man" kada pustite obrnuto, on prica "I wanna f*ck, i wanna f*ck" i onda jos neke fore iz pesama, npr. Hotel California od Eagles-a (mnogo lepa pesma, btw) u jednom trenutku kada se pusti pesma obrnuto (valjda refren) kaze "Oh, sweet satan" :zgran:

Sajjad Ali me nije ovako prepao, iako sam na ovo vec bio pripremljen...
Sto se tice slusanja muzike unazad $^%*T)(*... ok mozda moze nesto da se izvali, ali me tako zabole... puknem od smeha kad cujem: ali u podsvesti ti okrenes pesmu i ona utice na tebe blah, blah, truc, truc...

E pa ja znam sta je pa necu da kliknem... ha! :)

Sreca pa sam gledao na laptopu gde su zvucnici slabiji inace srcka bi me srefila...

Videh ranije mada i kad znam strecnem se kad pogledam

Dobra je fora! Zamalo da razbijem zvučnike. :crash: :d
Moja baka zamalo da dobije infarkt!

vi niste normaolni cim se bre bavite, alo bre, razumeli

Nazad
Vrh Dno