Šta je novo?

veoma uspesna konekcija preko moba, irda, kompa i mobtela !

ne znam ni ja kako 13, ali toliko je skinuo preko fleshget-a ali evo celu noc sam sinoc skidao pesme i nije hteo preko 4.2kbps ! inace prosek mu je bio oko 2.5 (mozda malo vise) ! cak sta vise malo pre kad sam se probudio video sam da lik skida neku pesmu od mene i upload je bio 2.3kbps sto nisam video kod mnogih ortaka kada se zakace na preko 40! mora da me ukenj@lo stvarno nemam pojma, ali toliko je e kada budem nesto skidao preko fleshgeta slikacu vam jedan dokaz !

trajkovicu brate (mojne ti meni ne lupaj) meni u uputstvu koje su mi odstampali pise da je *99# samo za nokia-u, a za ostale *99***1# !
ako mi neverujes bas me briga kao i ostali za 13mb, a da me znate znali bi da nikada ne lazem !
poz :)

a ja sam zadovoljan zato sto mi sa fixa nije hteo da se konektuje na kazu, a sada skida pesme ko lud ! samo sam se zeznuo kupio sam kredit pa ne znam da li ce mobtel poceti da naplacuje ! ako neko nesto sazna u vezi toga onda (ako se nisam zakacio sa njim) neka mi javi !

zendraqla,nisi se nisakime zamerio a to sto ljudi pricaju da lupas ipak nije u redu.Hteo si da podelis iskustvo sa nama i to je u redu.Ali,na tu temu je pisano ko zna koliko puta...
Mozda je Mobtel npr.(ovo lupam) pustio na tvoju baznu stanicu vise kanala kako bi eksperimentisao,ko ce ga znati sta rade u ovom promotivnom periodu...
Ti Dl menager-u nisu merodavni za protok jer i sami vec znate otprilike kako rade...
Ali,ako uzmemo ono sto ja znam,a to je da rade 2 kanala,protok max moze da bude kao sto sam i napisao...
Ne brini za kredit,bicemo uveliko obavesteni unapred kad pocne da se naplacuje a nadam se da ce se jos oduziti ;)

evo jedan pdf za setup za xp (valjda) i jos par slika za one nevernike koji kazu da nije moguce da sam skinuo 13mb za cuku !

zendraqla je napisao(la):
kako mislis kad se toliko hvalim (da ti nisi na telekomu, pa si ljubomoran)

Pa ima i preko MTSa odavno, evo sad sam bash na GPRS-u :D

Samo je razlika u tome shto ja za sat vremena mogu da skinem preko 200Mb...E, to je za hvaljenje :D

to i jeste za hvaljenje, a poenta je da se ja uopste ne hvalim ali vi to ne kapirate !

npetar je napisao(la):
Ne brini za kredit,bicemo uveliko obavesteni unapred kad pocne da se naplacuje a nadam se da ce se jos oduziti ;)

Sad ne mogu da ti uzmu pare i da hoce, morash da imash svoj user i pass da bi mogli da ti naplate valjda :D

...

zendraqla je napisao(la):
to i jeste za hvaljenje, a poenta je da se ja uopste ne hvalim ali vi to ne kapirate !

Pa shta onda radish ? :) Ko da si rekao "e ljudi, ako hocete i vi da imate svetlo u kuci, stavite sijalice" :D

ovo je bila poenta ove teme da se pomogne likovima koji su imali (imaju) ocajnu konekciju kao ja, a imaju mob sa gprs-om ... pa sto da ne iskoriste "ljubaznost" karica !
i opet da ponovim znaci pesma i ovi fileovi su skidani u isto vreme ! znaci slikano je jedno za drugim u razmaku od 3 sec ...

e...
to je to !
konacno ova tema moze da se stvarno zatvori, zato sto je njena sustina ispunjena !
a i ja sam odradio svoj deo ! uspeo sam da pomognem (valjda), da iznerviram sebe i druge (sigurno) i da naucim nesto (nista pametno) .
poz svima i daj boze da se ova tema zatvori vec jednom provodim suvise vremena na njoj a mogao bi da radim nesto pametnije !

Koliko ja vidim u attacmentu za Kazza DL ti je 1,11k i 0,86k
Il sam ja onda blesav ili :confused:

i ja vec koristim gprs od novembra.
ukupan protok je in 1gb neznam out.
skidam razne programe preko kazaa kad naletim na nesto vece tipa demo ili video to mi
skine za veceri jednom mi je 14h skidao n4su sa brzinom od 3.1kb/s
i jel moze sat net da boostuje gprs

E stvarno si prevazio sve...Ovde ovde:
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=43127&postdays=0&postorder=asc&start=30

...sam ti odgovorio na tvoje pitanje 20.01.04. Znaci,ipak ti je neko odgovorio tj. ja.
Trazim izvinjenje ;)

A evo i mog odgovora sa attachment-om:

telefon smestim pored zvucnika.. ugasim i upalim telefon nekih 5-10 puta, dok ne uspostavi dobru konekciju (sto cujem na zvucnike), i meni download nekad moze da opici i do 20mb po satu... pa vi vidite ;) inace, telefon je siemens me45... eto... jedino sto je tl malo nestabilan, pa oce da se ugasi usred konekcije...

kVu je napisao(la):
telefon smestim pored zvucnika.. ugasim i upalim telefon nekih 5-10 puta, dok ne uspostavi dobru konekciju (sto cujem na zvucnike), i meni download nekad moze da opici i do 20mb po satu... pa vi vidite ;) inace, telefon je siemens me45... eto... jedino sto je tl malo nestabilan, pa oce da se ugasi usred konekcije...

Mogao bi da posaljes ovo uputstvo Mobtel kao dopunjeno izdanje njihovog :mrgreen:

...salim se,naravno ;)

npetar... brate izvini ali ja to nisam ocigledno primetio ... izvinjenje imas ... ispade da sam corav ... svaka ti cast ... izvini jos jednom ... po tom nacinu razmisljanja mozda mi je jos neko odgovorio a ja nisam primetio tako da se i nejmu izvinjavam ako sam nekoga optuzio a nisam trebao ... u kazi jeste 1,11k i 0,86k ali to je u isto vreme skidano (kao sto sam napisao isti slucaj i sa tobom kao sto sam ja tvoje preskocio) kada i ono sa fleshget-om ... na fleshu je bilo oko 3.5 koliko se secam ... isti djavo ...

kvu ... nije moguce da ti se tako lose kaci ... meni u roku od 5sec se zakaci ... i sinoc je celu noc izdrzala konekija bez pucanja tek danas oko podne je pukla ... ne znam sta da ti kazem ...

poz ;]

Izvinjenje prihvaceno...samo kada bi se ova soba upotpunila sticky-jevima o ovakvim pitanjima, problema nebi bilo.
Ali niko od admin-a i mod-ova ne zeli da stane na moju stranu vec rade kako oni hoce.Mi obicni smrtnici moramo da se povinujemo tome tako da nam jedina opcija ostaje search(ne prozivam nikoga i ne vredjam,samo pravi predlozi najkrajnijih korisnika moraju da budu uvazeni jer je njima najteze;a vise mi je muka kada negde vidim da neko napise:"opali search")...a to opaljivanje ;) i ja predlazem ostalima kada nesto pitaju.Zato i ja u poslednje vreme to ne radim a mnogi korisnici ostaju bez odgovora...
Nemojte samo da zapocinjete temu o ovome ovde,vec u Benchmark sobi.
Ajd'... :wave;

Ne znam zasto bi neko lagao za brzinu, tj. protok, kao da je on zasluzan sto toliko brzo idu podaci :mrgreen:

Ja koristim gprs od avgusta, i od nekih 10-12 MB/h, koliko je prije islo (preko noci naravno), u zadnje vrijeme, u periodu od 23-09 download-ujem preko 16 MB/h. Po meni to znaci da ce vjerovatno uskoro poceti da naplacuju :(

Pozdrav

Moram da primetim da je kod mene konekcija bolja nego ikada...Dl ide u proseku 3kB/s a ranije je bio samo 1kB/s
Pozdrav!

Evo,ja ne koristim DL Menager-e vec mi Opera 7.20 vrsi posao...Max sto sam video je 4kB/s
Izgleda da Mobtel isprobava svoje mogucnosti pre pocetka naplate

Nazad
Vrh Dno