Šta je novo?

Veoma dobra voznja ??

Eclipse

Slavan
Učlanjen(a)
06.04.2005
Poena
319
Da li neko moze da mi predlozi neku voznju koja je koliko toliko realno odradjena a da to ne bude CMR ili NFS?

Mozda tripujem ali po meni neka kola se do jaja lako zanose...A ako krenete sa punim gasom sa kolima koja imaju RWD bukkvalno je nemoguce iskontrolisati...Mozda tripujem a mozda sam u pravu...

Eclipse je napisao(la):
Da li neko moze da mi predlozi neku voznju koja je koliko toliko realno odradjena a da to ne bude CMR ili NFS?
Imas drugi thread("trkacke igrice") gde se bas diskutuje o dobrim voznjama(simulacijama!)
Tamo ti sve lepo pise na vise strana!

spikac je napisao(la):
Mozda tripujem ali po meni neka kola se do jaja lako zanose...A ako krenete sa punim gasom sa kolima koja imaju RWD bukkvalno je nemoguce iskontrolisati...Mozda tripujem a mozda sam u pravu...

U pravu si, zeznuto je kontrolisati, posebno formulu, ja uvek krecem sa cetvrtom brzinom :D

spikac je napisao(la):
A ako krenete sa punim gasom sa kolima koja imaju RWD bukkvalno je nemoguce iskontrolisati..

:D :D :D Sam si sebi odgovorio.. ;)

spikac je napisao(la):

Pa naravno kad si dete i kad zelish da dodas GAS DO DASKE pri izlasku iz krivine. Sta ocekujesh da 300-400 konja ne nateraju tockove na proklizavanje?

Idi vozi NFS Underground.

@Eclipse
Uzmi bato lepo LFS ili GTR to ti je moja preporuka.

Nazad
Vrh Dno