Joshefin
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.11.2003
- Poena
- 620
Imam KWorld PcTV TV/FM karticu i od skora velike probleme sa njom. Posle instalacije SP2 za WXP software koji je stigao uz nju nece da radi (illegal operation, dont send). Sa sajta kworld-a skinem driver i neki novi program (pise update, ali netacna velicina fajla) ... Usput da napomenem da su izbacili "novu" seriju kartica tj. promenili naziv, ali ipak skinuo sam gore pomenuto za karticu sa 878 cipom. Drajver se uspesno instalira i radi (valjda), ali je cudno da u device menager pise Conexant tv tuner, a sa drajverima sa orginalnog cd-a instalira se Philips tv ?! Jos cudnije je to sto prijavi da je proizvodjac Philips WDM Tv tjunera Conexant ! Sto se programa tice, ispostavlja se da je to zapravo program firme Honestech (na njihovom sajtu se ne pominje ovaj program) koji prijavljuje gresku da ne moze da ucita tv frequency tabelu, pa ne moze da nadje nijedan kanal, a i posle minut rada dobijem poruku o illegal operation i kraj. Probao sam i WinDVR3 (isto win prijavi illegal operation), ChrisTV (najnovija verzija, radi neko vreme, nalazi kanale, ali opet illegal operation) ... isti problem i sa iuVCR, myTV ... Sve programe sam probao i sa drajverima sa sajta KWorld-a (koji su novijeg datuma) i sa onima sa cd-a ... U cemu je problem ? Trazio sam bilo kakve info po forumima i na sajtovima firmi al nista korisno ne nadjoh.
Neko ce verovatno reci da sklonim SP2, ali to ne dolazi u obzir ...
Neko ce verovatno reci da sklonim SP2, ali to ne dolazi u obzir ...