dogriz
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.07.2004
- Poena
- 630
Laptop LG-LW65 Express, prolupao windows, pa sam pokušao da ga ponovo instaliram sa originalnog Rescue CD-a (Windows XP Home). I šta se dešava - instalacija krene normalno, particionišem hdd, formatiram, krene instalacija i nakon restarta (kada treba učita win sa hdd-a), jednostavno se zamrzne na boot ekranu i nema pomoći osim gašenja računara (slika)! Najčudnije od svega je što mogu da ga pokrenem u safe modu, gde radi bez greške, a i npr. ubuntu linux radi perfektno (instaliran, ne live)!
Pokušao sam i sa drugim instalacionim Windows diskovima (originalnim), ali ista stvar. Nije pomogla ni opcija Load optimized defaults u bios-u, što je neko preporučio.
Jednostavno ne znam šta može da bude problem. Svi mogući Hirens testovi prolaze bez greške (i memorije, i chipseta, i cpu-a i grafike...), radi lunux, radi win u safe modu, ali normalno nema šanse da se pokrene!?!? Da li je neko imao ovakav problem i imate li slučajno ideju kako da to rešim?
Hvala
Pokušao sam i sa drugim instalacionim Windows diskovima (originalnim), ali ista stvar. Nije pomogla ni opcija Load optimized defaults u bios-u, što je neko preporučio.
Jednostavno ne znam šta može da bude problem. Svi mogući Hirens testovi prolaze bez greške (i memorije, i chipseta, i cpu-a i grafike...), radi lunux, radi win u safe modu, ali normalno nema šanse da se pokrene!?!? Da li je neko imao ovakav problem i imate li slučajno ideju kako da to rešim?
Hvala