Šta je novo?

Ventilator za graficku gtx660

kilowatt

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2007
Poena
319
Imam MSI GTX660 TwinFrozr III, polomio sam preja ventilatora kompresorom,dok sam cistio od prasine.Ne bih rizikovao da lepim super lepkom.Interesuje me gde mogu naci ventilator nov dimenzija 80x80x10 ? Zar u Srbiji nigde ne mogu naci?Ovakav ventilator mi treba otprilike.

Prilozi

• DC_80x80x10_mm_Laptop_Notebook_Cooling_Pad_Fan_8010_5V.jpg
    DC_80x80x10_mm_Laptop_Notebook_Cooling_Pad_Fan_8010_5V.jpg
    90.4 KB · Pregleda: 242
Ja na zalost neznam. Mozde neko drugi ovde zna.

Ako nenadjes NIGDE:
Jel imas standardni kuler sa jednim ventilatorom ili veci sa dva?
Ako imas jos negde kod kuce ventilator od 120milimetara kao za vece kulere mozez ga
pricrvstiti direktno ispod graficke da duva u nju, prikljucis na maticnu i stavis da radi izmedju 70-100%

..zavisi od temperature. Tako sam se ja jednom snasao kada mi je crkao jedan ventilator na jednoj 460gtx.
Samo skini plastiku da bih ventilatror direktno duvao na metal hladnjaka in na VRMove..

Al dobro gledaj temperature, skini valley / heaven benchmark i pusti ga da radi bez vsynca i gledaj da
ti neida karta iznad 90°C..

Nije bas neko galantno resenje ali moguce je. Uz to bi trebao da dobijes graficku kartu koja nije toliko glasna
pod naponom :)

LL.jpg

Poslednja izmena:
Mozes slobodno zalepiti,samo nadji neki kvalitetan super lepak. Ja sam letos polomio cak 4 pera na msi 7850, koja sam posle zalepio super lepkom,i bez problema je sljakalo......

Nazad
Vrh Dno