Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jel moze da se zameni ventilator (crko je) na ovoj grafickoj kartici. Cuo sam za neke zalman, ali ako mozda neko ima drugu ideju ili neko kome je crkla ova graficka, a radi mu ventilator?
Za tu karticu ne vredi dati vise od 250 din za ventilator.....
Kupi naj-jeftiniji ventilator sa hladnjakom, bilo ih je po prodavnicama
za 200-300 din.
Sve preko toga je bacanje para jer ni kartica ne vredi mnogo.
Mada ta kartica moze da radi normalno i sa vecim pasivnim hladnjakom.
Ma imam staru masinu i samo hocu to da ocuvam. Nemam mesta gde da stavim pasivni hladnjak ali bih bio zahvalan ako bi mi rekao gde imaju ti ventilatori posto je nesto slaba ponuda ovde u bg-u?
Ma ja sam mislio na pasivni hladnjak kao sto je na MX440SE karticama
a sto se tice novih, stvarno ne znam ...... bilo ih je po prodavnicama
komp. opreme ... ja dugo vremena nisam trazio tako nesto.
poz
Kako slaba ponuda !?
Pocetkom januara sam menjao bas na istoj kartici ventilator. Kupio u Vojvode Brane (od Vuka Ruzveltovom, pa desno).
Idi na PCBerza/berza komponenti/hladjenje i imas i telefone prodavnica koje imaju ventilatore.
Imas Titan cooling kit, ili kako se vec zove - taj bakarni cooler moze lepo stati na GF4MX. Naravno, to samo ako si lud da das pare na to, kad sve to je skuplje nego cela graficka
E lepo sam probusio rupe, sve namestio i opet nece i onda naravno shvatim da nije problem u tome. Ventilator se slabo okrece kao i prethodni ( mozda 60 obrtaja u sekindi), izgleda da je problem u napajanju. Smrk