Šta je novo?

Ventilator za cipset...

The pocetnik

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
649
Da li moze negde kod nas da se kupi ventilator koji izgleda kao na slici(crtano je u paintu pa ne zamerite)?

Bilo bi dobro da sama plastika ventilatora bude malo duza da bi pokrivala jedan mali deo cipseta, jer posto bi zakacke bile sa strane postojala bi mogucnost da ventilator sklizi i spadne sa hladnjaka, a na ovaj nacin ne bi mogao, jer bi odozgo imao "oslonac" koji ne moze da se pomeri dok god su zakacke na mestu.

Resenja tipa poseban hladnjak+ventilator ne dolaze u obzir jer ne zelim da izgubim garanciju.

Da li mozda moze da se u prodaji nadje taj originalni kuler koji daje gigabyte uz PRO reviziju ove ploce sto imam?

Prilozi

• kuler.webp
    kuler.webp
    11.3 KB · Pregleda: 167
Znash shta?Najbolje ce biti da ja svratim kod tebe jel imam neko reshenje u glavi a malo mi je komplikovano da objashnjavam!Ko je kod nas generalni zastupnik za Gigabajt?

Pa kao sto znas ja sam ugradio jedan kuler na ovaj cipset i povezao sam ga gumicom i jos nekim stvarima, uostalom videces kada navratis, ali nisam bas sigurna u dugotrajnost ovoga resenja, i ne bih zeleo da mi u radu spadne ventilator isl..., pa je najbolje da idem na sigurna i proverena resenja, i najvise bih zeleo da nadjem bas taj gigabyte-ov ventilator za cipset koji ide uz pro varijantu ploce, ali ako njega nema u obzri moze da dodje bilo koji drugi koji moze da se "lepo" zakaci na hladnjak...

Ljudi, gde uopste ima da se kupi pasivni hladnjak za cipset?Bilo nekad u Imtelu ali odavno nemaju.

Nazad
Vrh Dno