Šta je novo?

Ventilator 80x80x15mm

The Filozof

Cenjen
Učlanjen(a)
20.06.2016
Poena
185
Neverovatno, nigde ne mogu naći gde ima da se kupi ventilator navedenih dimenzija, samo se nude ovi standardni 25mm debljine.

Da li neko zna gde ih ovde kod nas mogu nabaviti?

Mikroprinc ili Kelco...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozda da umolis nekog madjara ili na KP ako ima nesto.

I na KP sam proveravao i po svim živim našim IT radnjama i niko ih nema. 🙂 Kod mađara nisam proveravao, to nije loša ideja, samo da nije neka deračka cena, nemam nameru da ventove plaćam koliko vrede i napajanja u koja oni treba da se ugrade. :-D

Ispostavilo se da je kupovina 80x80x15 ventilatora kod nas misaona imenica. Da mi je neko rekao da nema nigde da se nađe, rekao bih mu da laže. 😀 Jedino ima u Nišu, ali su preskupi, tako da sam se zadovoljio sa 70x70x15 koje sam uspeo da nađem. 🙂

Sa koliko pina ti je bio potreban ?

Ja sam imao problem sa ventilatorom za DVR. On je veličine 40x40 sa 2 pina. Pošto nisam ovde nigde nogao da nađem (po normalnoj ceni) ja naručio sa Allija. Uzeo sam par komda sa Alu. kućištem. Svako je koštao oko 1$. Tada sam naručio i ventilator 80x80x10 (sa 2 pina) koji sam ugradio isto u DVR. Fabrički nije išlo, ali mi je trebalo nešto da hladi HDD. Tako da, i ako si rešio problem, potraži na Aliju, i kupi par komada za zamenu. Nije baš neki Nokuta kvalitet, ali za sada dobro radi. Bolje od fabričkog.

Ma znam da ih ima povoljno na aliju i nije mi potreban neki ekstra kvalitet, samo da se vrti i hladi. 🙂 Nego bili su mi hitno potrebni za sledeću nedelju, zato je aliexpress otpao kao mogućnost. Hvala u svakom slučaju. 🙂

Nazad
Vrh Dno