Šta je novo?

Venetica

Mislim da se pojavila samo verzija na nemackom?

Jako fina grafika na ovim slikama.

i ja sam se naložio na ovaj naslov, ali mislim da je samo nemačka verzija izašla, jedva čekam englesku, nadam se da će biti dobra igra...

da samo nemacka verzija za sada je izasla ali preterano izgleda tako da se ceka uskoro da se pojavi i na engleskome? nego jel imam neko neke informacije dali ima sanse da se ovo cudo od igre pojavi za konzole (xbox 360)?

Nesto tipa Fable ili Tomb Raider mesavina mrzime da uplodujem slike evo linkova inace izasla je igra i ja je upravo kupujem a cini mi se da obecava.;)Javite utiske ako je neko kupio u medjuvremenu.
Trajler:
http://www.youtube.com/watch?v=nB2P4AWy0to
Images:
http://www.gamespot.com/pc/rpg/venetica/images.html?tag=gallery_summary;image_index

Dakle ovo je ona komsinica, koja, treba da predstavlja cerku smrti i istovremeno zaustavlja evil necromansera, koji je, jel' te, nacinio sebe besmrtnim kroz smrt, a sada cerka smrti treba da ga rokne??!!... Ako vam plot zvuci besmisleno, nemastovito i glupo, onda je to verovatno zato sto i jeste. :d

Inace, igra je najavljena pre godinu i po dana. Kad se uopste pojavila? Nisam naisao ni na jednu najavu, ili recenziju...

pa šta znam, zvuči besmisleno, ali to je samo okvirno radnja igre... naime ova igra bi trebalo da ima najbolji zaplet i nabolju priču za 2009. godinu, tipa ono rpg godine i to... tako bar kažu po nekim rpg only forumima na netu... ima ljudi koji su igrali... a što se izlaska tiče, normalno da nije opisana niti reklamirana na engleskom tržištu kad je izašla samo nemačka verzija u nemačkim časopisima imaš opis ako te zanima...

evo da vratim temu iz mrtvih, pojavila se igra za xbox360 i upravo se skida a verujem da se ubrzo pojaviti i za pc!

Kapiram da bi uskoro trebalo da izađe za PC.... Jedva čekam :) Samo se plašim da neću imati vremena da je pošteno odigram....

neverujem da cu je prvi skinuti sa ovim krsem od 1 mb adsl ali verujem da cu je odigrati u full-u posto do sada nisam bas nesto igrao ali ovo verujem da ce biti pravi pogodak za mene!

u svakom slucaju javljam utiske kada je pokrenem!

Pojavila se engleska verzija.

Probao sam je. Prica je malo glupa, ali sama igra je ok. Kombinacija gotika i fable-a.

Igrace se kad nema sta drugo. :)

Hvala. Pa i nije preterano zahtevna.

Verovatno cu je kad tad probati. Nadam se da bar malo valja.

Nije lose, steta sto neljulja vise "pozadinom".:eyebrows:

Jel' ima ova igra eax?
Ne mogu nikako da natjeram zadnje zvucnike da rade sa ovom igrom.

Igra je super. Ubih se igrajuci je sa kcerkom. Nije bas tako jednostavna, jer ima dosta toga da se istrazuje, prica sa likovima...

Meni puca igra skoro na samom pocetku (nisam igrao 15-ak minuta). Stalno mi izbacuje venetica.exe error a brat je presao na istom racunaru i nije imao nikakvih problema.

Igra je toliko zarazna i komplikovana da , posle 35h , nisam uspeo da je zavrsim. Vozim samo glavne questove. Do sada na mojoj konfi ni jedan bug nije bio, niti ispad na desktop.
U igri se mogu koristiti gomila oruzija, mentalnih i fizickih osobina. Ukupno ima 9 slotova za oruzija i neogranicen broj save slotova. Igra je podeljena na sledece celine:
Village,
Mining,
Outer city,
Inner city,
Arsenal,
Africa,

Za prevoz izmedju celina pozeljno je koristiti usluge gondolijera.

Grafika 9.0
Zvuk 9.0
Atmosfera 9.0

Nesto nisam primetio da je narod igrao... a i meni je promakla.

Da nije ovo neka od "best games that nobody played" kategorije... vidim strani useri joj daju 9-9.5 ocene

Od kad je "igriva" na engleskom ?

Igra je zaista zanimljiva, podsetila me je na Gothic serijal. Iako sam prešao 3/4 igre sasvim solidno me je okupirala i s nestrpljenjem čekam da je završim.

ja ovih dana prelazim Fable(takodje odlicna igra) cim zavrsim probacu i Venetic-u.

Simpa igra, mada mene smara sto sam dosao do momenta "e sad se **** i snalazi sam", ne volim ja bas da me igra toliko pusti da se glupiram po gradu, gubim glavni thread price i radim kojekakve gluposti (vec sam zaboravio i sta mi je main quest), mada se nesto premisljam da je upalim opet malo (nisam igrao jedno mesec-dva)...

Simpa igra, mada mene smara sto sam dosao do momenta "e sad se **** i snalazi sam", ne volim ja bas da me igra toliko pusti da se glupiram po gradu, gubim glavni thread price i radim kojekakve gluposti (vec sam zaboravio i sta mi je main quest), mada se nesto premisljam da je upalim opet malo (nisam igrao jedno mesec-dva)...

ćuti, da te čuje sad neki hard core rpg- ovac :) pa to uzimaju ovoj igri za glavnu manu, što je previše usmerena, tj. ne dozvoljava ti previše da vrdaš i da istražuješ, a ti se buniš i za ovo malo što su dozvolili :) meni lično smeta isto to što i tebi, ali u venetici sam podneo to jer nije cela igra takva. inače prešao sam je odavno, čim se pojavila za pc, i jako mi se sviđa, jedna od boljih igara koje sam igrao u poslednje vreme. naročito mi se sviđa akcenat koji je britanski, za razliku od 99.99% igara.

hard-core rpgovac nece svejedno voleti ovu igru previse zbog borbenog sistema...
A igra te li8nearno vuce za brnjicu do grada i onda samo pusti bez ikakvog objasnjenja, sto mi je malo tupavo izvedeno...

Vrh Dno