Šta je novo?

Vendetta 2 / Intel E8500

• Začetnik teme Začetnik teme FTN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

FTN

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Gde kupiti ovaj cooler u Beogradu?

Zvao sam jednu firmu koja ga prodaje za 3.500rsd sto smatram da je dosta skupo.

- Koja je realna cena za Intel Core2Duo E8500 i gde ga kupiti najpovoljnije u gradu?

Ne znam koji je problem sa itsvet.com ali kad pogledam cenu za gore navedeni procesor stoji da je cena 123e. Kada udjem na stranicu od tog procesora najbolja ponuda je na 165e> :zgran:

P.S. Da ne napominjem kako je poslednjih 20ak dana stajala ponuda od 125e jedne firme zbog koje sam danas potrosio citav dan da je pronadjem i na kraju nasao prodavnicu zdrave hrane jer je firma davno ugasena 😡. Mislim na onu u Kneza Viseslava a nosi ime jednog stranog muzickog kanala.

U Gigatronu je 3100din

u NS-u je 2800 RSD. 🙂

NS mi je daleko. Najverovatnije cu uzeti u Gigatronu jer ponuda je ok.

Hvala, jos samo da resim "cpu misteriju" 🙂

Koristi telefon obavezno da ne bi bio ispaljivan za dzabe kao u toj situaciji sa "muzicki-kanal" prodavnicom.

Preporuke za Atom, OC House i pomenuti Gigatron, ali zvanje telefonom, eventualno narucivanje ako nema na stanju i rezervacija su skoro obavezni. Mozes i da okrenes fonom po neki WinWin Shop za OCZ proizvode. :wave:

P.S. "Location: Tokyo". Hmmm, Beograd je ok, a Novi Sad ti je daleko? :d

Poslednja izmena:
Koristi telefon obavezno da ne bi bio ispaljivan za dzabe kao u toj situaciji sa "muzicki-kanal" prodavnicom.

Preporuke za Atom, OC House i pomenuti Gigatron, ali zvanje telefonom, eventualno narucivanje ako nema na stanju i rezervacija su skoro obavezni. Mozes i da okrenes fonom po neki WinWin Shop za OCZ proizvode. :wave:

P.S. "Location: Tokyo". Hmmm, Beograd je ok, a Novi Sad ti je daleko? :d

Ma koristio sam telefon, zvao sam bas tu firmu (MTV computers) jedno 10ak puta ali niko se nije javljao. Pomislih, mozda imaju neverovatnu guzvu i prodaju pa ne stizu ljudi da se jave 😡. Na kraju kad sam se popeo na vrh Kosutnjaka sam shvatio da su oni sa druge strane u Skojevskom naselju..ostatak price i moje frustracije znate 🙂.

Atom ima i preporuku od mene. Lokacija je BGD a Tokijo je jedna od zelja 😉

Mene brine gore pomenuto pitanje za Intel C2D E8500?

p.s. Jel moguce da ITSvet nema mehanizam da se firme uloguju i same azuriraju cene jer ovo sto rade prevrsuje svaku meru.... jos kad bi i cene bile u dinarima bilo bi dobro jer ovako se tesko snalaziti.

To je nemogucje jer je proshle nedelje euro bio 96 dinara danas 99 a od ponedeljka mozhda 100. It svet bukvalno koristi kao "bazu" firmi i jednostavno morash pozvati telefonom. Mislim da sam ovo vecj 10-ti put napisao do sada lol.

Naruchi kod Joke i nema zime...evo gledam ostale procesore..pa barem su za soma dindzi jeftiniji u proseku a to mu dodje 10e josh malo...

Otishle su cene u nebesa, ne znam shta se opet deshava, ali u roku od 5 dana 5puta padnu i skoce cene i to za po 10%, znaci totalna katastrofa... Ono shto danas platish 100 sutra mozesh 120 i obrnuto :S:

Sad verovatno nigde. Danas sam uzeo zadnja 4 komada po 2600RSD. Čeka se sledeća tura.

U Gigatronu nemaju Vendettu2 i kazu da nece imati skoro jer je nema ni uvoznik. Jel postoji jos negde u BGDu?

Ako nema uvoznik jedino ti ostaje da okrenes svaku maloprodaju i vidis da li slucajno imaju na stanju.

Kreni od Atoma, svih WinWin Shopova, Microsystems, A-Maze... Ako nadjes jos neku firmu gde ih je pre bilo, okreni i njih. Mada, od kako je euro poceo da luduje sve manje radnji lageruje robu...

Kreni od Atoma, svih WinWin Shopova, Microsystems, A-Maze... Ako nadjes jos neku firmu gde ih je pre bilo, okreni i njih. Mada, od kako je euro poceo da luduje sve manje radnji lageruje robu...

Znaci nocna mora 😉

Mislim cudi me kako nema niko tih stvari, ipak je jedan od najboljih kulera pa bi se mogli obezbediti sa njima, a ja licno da sam vlasnik neke firme bih sada pravio lagere posto je neminovno da ce dinar slabiti i dalje...

Znaci nemoguce.

Pozvao sam svaku firmu u gradu i nemaju Vendetta 2 kuler(osim jedne po 3.500 sto je previse). Pogledao sam i sajtove nekih NS firmi nemaju ni oni.

Jel moguce da nema Vendetta 2 kulera u Srbiji?

Desi se da ima tih rupa dok ne stigne nova tura. Izgleda da ces morati da sacekas. Ili potrazi neki ekvivalentan Xigmatek. Pozz

Znaci nemoguce.

Pozvao sam svaku firmu u gradu i nemaju Vendetta 2 kuler(osim jedne po 3.500 sto je previse). Pogledao sam i sajtove nekih NS firmi nemaju ni oni.

Jel moguce da nema Vendetta 2 kulera u Srbiji?
Ako nadjes javi mi obavezno na PM, meni su nudili Vinicator u WinWin-u za nesto malo vise od 2000. Ali sam bio ubedjen da Vendettu 2 ima gigatron. Taman sam skupljao djuntu da kupim. :wall:

Kupio sam danas u Nova computers u Beogradu. Ipak sam dao 3.500. Prodavacica mi je rekla da je ostalo jos par komada. Ko hoce neka izvoli...

Bre mnogo... Kad su slepci...

Za 500 din vishe uzmesh TR Ultru 120A 😉

:wave:

^ valjda ce da je ima negde u skorije vreme... Ako jok, ima je van nasih granica :d

Nazad
Vrh Dno