Šta je novo?

Velvet Assassin

B-ZiGER

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2007
Poena
379

Prilozi

• scree4_large.jpg
    scree4_large.jpg
    121.8 KB · Pregleda: 195
  • screen5_large.jpg
    screen5_large.jpg
    185.2 KB · Pregleda: 193
  • screen4_large.jpg
    screen4_large.jpg
    127.4 KB · Pregleda: 207
  • screen7_large.jpg
    screen7_large.jpg
    159.9 KB · Pregleda: 206
  • screen11_large.jpg
    screen11_large.jpg
    110.8 KB · Pregleda: 323
Igra ne izgleda lose, ali..
daleko je januar 2009:smoke:

Boze kakva faca... Ovu moze samo majka da voli... I to kad primi platu... Ne bih joj uzeo dijamant iz ruke hiruskom rukavicom...

Da je malo lepsa, pa i da razmislim o igri... Ovako...

Boze kakva faca... Ovu moze samo majka da voli... I to kad primi platu... Ne bih joj uzeo dijamant iz ruke hiruskom rukavicom...

Da je malo lepsa, pa i da razmislim o igri... Ovako...

Ti bre ko moj drugar doduse davno je to izjavio 96' Igra:Tomb Raider 1 deo igramo u vga rezoluciji izjavljuje on kako bi je ...:smoke: u SuperVga.

Ma lara sa PSX-a je avion za ovu raspalu!

Pa sto se ti uzbudjujes kad modovima ne smeta? :)

Jes' gadna:D
Ja sam mislio da sam ja mrgud....

I eto kako neko nagura 2000 postova....

2500, ako brojis one u Clubbing i Market podforumima...

Jes' gadna:D
Ja sam mislio da sam ja mrgud....

Tomb_Raider_Lara_Croft_promo.png

Uporedi ovo sa zadnjom slikom iz prvog posta...

Konačno se pojavila i engleska verzija u svima nama dobro poznatim "prodavnicama".
Težina oko 4.6GB.

Jel probao neko? Utisci?

Ma igracu ovo iako bude i krs... Odavno nisam igrao neku sunjalicu, a od novog Splintera nema nista. Tako da ako ne ***** svasta onda ne ***** nista.:d

Tesko je sa Golfa preci na "hit" Srbije, Zastavu 10.
Da vas nisu razmazili sa raznim Splinterima, ova bi bila hit.
Nisam je instalirao, svakako cu je probati.

Ja sam probao igru, nije losa, slicno se igra ko Splinter Cell samo ima jos nekih svojih fora... Svidja mi se jer ima dosta animacija kad se ubija protivnik i lepu grafiku.
Meni na masini iz potpisa ide u 1680x1050 sve na max i AA na max oko 40-60FPS.

Evo park slika:

Prilozi

• replay 2009-04-30 08-31-37-41.jpg
    replay 2009-04-30 08-31-37-41.jpg
    265.4 KB · Pregleda: 160
  • replay 2009-04-30 08-32-52-29.jpg
    replay 2009-04-30 08-32-52-29.jpg
    230.2 KB · Pregleda: 125
  • replay 2009-04-30 08-33-43-47.jpg
    replay 2009-04-30 08-33-43-47.jpg
    256.8 KB · Pregleda: 136
  • replay 2009-04-30 08-36-39-52.jpg
    replay 2009-04-30 08-36-39-52.jpg
    119 KB · Pregleda: 141
  • replay 2009-04-30 08-39-55-47.jpg
    replay 2009-04-30 08-39-55-47.jpg
    143.5 KB · Pregleda: 133
Brat mi je teski WW2 zaludjenik, tako da moracu ovo da mu skinem cim zavrshi zadnju CoH kampanju [koja je inace smesno kratka].

Tesko je sa Golfa preci na "hit" Srbije, Zastavu 10.
Da vas nisu razmazili sa raznim Splinterima, ova bi bila hit.
Nisam je instalirao, svakako cu je probati.

Sta fali Zastavi 10, ona jos od pre 30 godina ima ugradjeno sve sto je potrebno: tockove, volan, motor i kocnice. :d

Igra je ispod proseka.

Svi nemci lice jedan na drugog, animacija im je losa, grafika je malo budjava, gameplay je dosta losiji od splinter cella i thiefa.

Seticu se jos ... :-devil-:

Po onom sto sam gledao na youtube, ove gameplay klipove, svidja mi se...liku sa 8800gt klizi, sto je bitno...:D ne znam, igracu je u svakom slucaju, jer su retke ove igre, a nedostaje mi ovaj zanr...

Uf, mrzim igre koje koriste samo autosave checkpointove i ne dozvoljavaju manuelni save.
Mislim, to moze da prodje u igrama gde ne gines od jednog metka i gde imas dovoljno municije, ali ovde gde moras da se sunjas, i nemas dovoljno municije i pogines od 1-2 metka, nemam zelju uopste da nastavljam dalje igranje. Uninstall.

Pa i sto se mene tice igrica je ok...svidja mi se iako je prilicno poteska ili ja nisam dovoljno dobar u sunjalicama...uglavnom su utisci pozitivni jer sam mislio da cu je izbrisati posle prve misije ali ipak je igram :):):)

Grafika je po meni losa, tj ocekivao sam bolje. Gameplay dosta dobar, mada ono sto sada tretiram kao prednost moguce da ce kasnije i da se pretvori u manu (recimo animacija prilikom ubijanja protivnika). Mana je sto nema taj manuelni save, mada to moze da bude i plus za ljubitelje veceg izazova. Sve u svemu, nije lose mada moze bolje. Ko ne voli WW2 tematiku verovatno ce preskociti, ja cu ipak probati da odigram pa dokle stignem.

Jeftina FOTOkopija splinter cella ,plus ovaj moronski nacin save-a.Shift delete...

Meni za sad deluje ok. Prva igra za koju sam na Xboxu video da radi u 1080p, toliko o detaljnosti grafike. Samo mrak, mrak i psihodelični šejderi, ponekad. Osvetljenja i senke nisu loši. Ali izgleda zanimljivo, igrivost, mislim. Samo je fora u tome što verovatno vi niste fanovi šunjalica (kao ni ja, ako ćemo iskreno).

Meni se djasvi. Bas je igram sa uzivanjem, sta cu, volim sunjalice/mozgalice.

Meni je ok, nije na nivou SC-a ali moze da se igra, preci cu je sigurno. Grafika mi nije losa na maksimumu, ali vidjo sam i bolje... Ja sam ljubitelj takvih igara pa verovatno zato...

Grafika je OK skroz, gameplay je sunjanje klanje jos kad zena to radi nema lepse igrace se sigurno :banana:

Probao sam i ja ovu igu kroz cela dva nivoa i prekinuo.
Naivna mi je i zatupasta,pogotovo ona fora sa morfijumom.
Grafika je ok,ali pokreti same heroine dok je vodim kroz nivoe su mi dosta neskladni i smetaju mi.
Akcija je repetativna i smara ili meni nije legla igra.
***,a mislio sam da ce biti ok.

Poslednja izmena:
Presao sa uzivanjem. Sad prelazim na Assault On Dark Athena.

Poslednja izmena:
I ja mislim da je OK, nista spec ali sasvim OK. Bas su je ponizili u SK-u. :(

Vrh Dno