Da li je ovo samo kod mene veceras ili jos neko ovo primecuje ? Oni kazu da je sve u redu ?
ako si "srecni" vlasnik telsey rutera onda je do tebe![]()
Opet Telekom!!! Nesto se cudno veceras desava sa mnogim sajtovima na co.yu domenima (Timeout konekcije ...). Definitivno Telekom opet nesto petlja ...Da li je ovo samo kod mene veceras ili jos neko ovo primecuje ? Oni kazu da je sve u redu ?
A sto onda tek od veceras da se ispolji ? Ta logika ti ne pije vodu.
Apsolutno stavljam svoj potpis na ovaj tekst. Isti ruter, ista brzina....meni net na sezamu usporeno radi josh od pre neke 3 nedelje, do tada je non stop sve ishlo na maximum,a sada mi je dload max oko 45kb/s (pre ishao na 52kb/s)....zvao podrshku,oni kao ajde skini neki fajl sa nasheg sajta da vidimo protok, krenulo skidanje,ishlo oko 49kb/s i lik kao to je sasvim normalna i dobra brzina...ja reko pa pre je ishlo zakucano na 52kb/s i on krene tu neshto opet da mota da mi je i ova sa 40 i kusur sas vim normalna za dload,mene mrzelo da se smaram jer znam da nije u pravu,reko hvala dovidjenja....btw,koristim onaj conexant modem....Ne znam da li je do sezama ili mozda telekom neshto chachkao,da li na centrali ili chemu vec ali net ne ide kao pre...to mi se odnosi na dload,inache normalno radi,nema pucanja veze,ping u igri mi je isti ostao...
Nije to neko iznenađenje. Znalo se da su ponegde veze loše i da su OK za 256 ali ne i za više i da će povećanje brzine na tim mestima dovesti do problema. Ako nije reč o kvaru u centrali onda je problem do lošeg stanja telefonskih parica i nema vam druge nego da se s tim ili pomirite, ili čekate rekonstrukciju ili se preselite.Iz Sezama su dolazili kod njega , nešto merili i pri tom zaključili da je za izmereno usporenje kriv Telekom. Sve je na tome ostalo, čovek ne zna šta da radi. Lično sam primetio da dok nisu povećali brzina, na 256 kbs sam imao konastantno dobar protok
Pa ceo ADSL kršver je ovde kod Telekoma. Ako je provajder loš onda je loš za sve. Ako se problem pojavljuje samo ponegde uzrok je ili modem/ruter ili parice ili centrala.i ja mislim da je to do telekomove opreme nego do provajdera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari