Šta je novo?

Veliki racun zbog ADSL-a???

Tom

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
Evo od kako sam uveo ADSL (pre mesec dana) ocekivao sam da mi dodje tel. racun da bi video kako stojim. No - tel. racun se nije smanjio sta vishe malo je i veci nego proshli put. E sad mene zanima - dal sam mogao nesto pogreshno da prespojim ADSL modem - pa da mi tel. "kuca impulce" i kad sam na netu??? Da napomenem da net i telefon rade besprekorno...

Znaci dal moze ADSL, loshim montiranjem - ili bilo cime drugim, da doprinese povecanju telefonskog racuna.

Poz

Trazi listing ili vidi uslugu "moj racun" (https://www.telekom.nadlanu.com/mojracun/)preko koga mozes videti odlazne pozive....Recimo, meni na analognoj centrali stizu takodje "cudni" racuni ali mislim da oni ne "citaju" svaki mesec nego uzmu neki prosek od proslog pa onda u zavisnosti od potrosnje tekuceg meseca smanje ili povecaju narednog meseca.Nemam drugog objasnjenja jer kada vise razgovaram jednog meseca tu razliku "osetim" tek u racunu posle dva meseca.

Pogledaj moj r@cun, e sad ako nemas LIB tj PIN onda ces morati cekati par dana da ti stigne na kucnu adresu.

Od 1. Maja Telekom je skratio impulsni interval sa 2 na 1 minut u lokalu. To ti je najverovatniji razlog. Mislim da je tehnički nemoguće da ti ADSL pravi impulse...

poskupeo je za 100% i jos su ukinuli 2 zone....do sada ih je bilo cetiri.

ma lopine.....

Poslednja izmena:
Pa bas i nisu, ako potrosis manje od 150 impulsa ne placas nista. Bas se lepo setili, zar ne :)

Ali to vazi godinu dana, to ko potrosi manje od 150 impulsa.

Zbog poskupljenja ti je ripio racun, kao sto kazu kolege forumasi. Da ti nije adsl-a i da si jos na dial-up bio bi jos veci.

Za ljude sa modemom obaveštenje da 042 i dalje radi po starim cenama.

Egzekli, 042 SMIN je sada dvostruko jeftiniji od cene lokalnog poziva.

Tom je napisao(la):
Evo od kako sam uveo ADSL (pre mesec dana) ocekivao sam da mi dodje tel. racun da bi video kako stojim. No - tel. racun se nije smanjio sta vishe malo je i veci nego proshli put. E sad mene zanima - dal sam mogao nesto pogreshno da prespojim ADSL modem - pa da mi tel. "kuca impulce" i kad sam na netu??? Da napomenem da net i telefon rade besprekorno...

Znaci dal moze ADSL, loshim montiranjem - ili bilo cime drugim, da doprinese povecanju telefonskog racuna.

Poz

Isti slucaj i kod mene tek pre neki dan sam provalio je racun veci zbog Telekomovog poskupljenja

Uhh, i ja se ponadao da nakon uvodjenja ADSL-a konachno vidim trocifreni telefonski rachun, ali ne da mi se :D

Ja sam prošlog meseca dobio računa na 12 din (i slovima: dvanaest dinara). Ljudi na pošti se čudili, a ni meni nije jasno. U računu su mahom neke - (minus) stavke, -37 din, pa minus ovoliko, pa minus onoliko.

wiz- hakiz

wiz011

Priznaj to si haknuo Telekomov sistem:d daj namesti i meni takav račun ;)

ma covek platio unapred vise.. ili su tamo u posti pogresno otkucali kada je neko placao pa prebili na njegov racun... mojoj sestri tako neko platio racun za mobitel.. ona pravi oko 1000 din.. a sada je odjednom u plusu jos 1018 din :) .. ali predpostavljam da ce taj neko da se javi teklekomu i da ce da isprave gresku :(

GEOM je napisao(la):
wiz011

Priznaj to si haknuo Telekomov sistem:d daj namesti i meni takav račun ;)
Ma to je samo test... Posle ću da namestim da bude - 5 miliona evra, pa će onda Telekom da mi toliko isplati. :d

Nazad
Vrh Dno