Šta je novo?

Veliki problem

gilespi

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2007
Poena
330
Ukratko,
racunar se posle odredjenog roka zakuca. Posle desetek sekundi se sam restartuje.
I onda se desava nesto cudno, pokusava da se podigne ali kao da se restartuje dva tri puta za redom uz jedno duze bip.Sad ono najcudnije windows se podigne ali nemam sliku na monitoru, cujem samo po onom zvuku kada se windows podigne. Monitor signalizira kao da je iskljucen(lampica treperi)
Posle direktnog gasenja na dugme kucista i ponovnog paljenja racunar ponovo radi dobro odredjeno vreme(nekad sat dva a nekad i nekoliko sati cak nekad i ceo dan)
Sta moze da bude problem?

athlon3500+
ga-m55s-s3
asus7300gt top
transcend 1gb
wd 3200 gb
ms industrial 550w

Unapred zahvalan na odgovorima

produvaj cooler na grafickoj, procesoru, vidi sve kontakte, proveri napajanje...

Ukratko,
racunar se posle odredjenog roka zakuca. Posle desetek sekundi se sam restartuje.
I onda se desava nesto cudno, pokusava da se podigne ali kao da se restartuje dva tri puta za redom uz jedno duze bip.Sad ono najcudnije windows se podigne ali nemam sliku na monitoru, cujem samo po onom zvuku kada se windows podigne. Monitor signalizira kao da je iskljucen(lampica treperi)
Posle direktnog gasenja na dugme kucista i ponovnog paljenja racunar ponovo radi dobro odredjeno vreme(nekad sat dva a nekad i nekoliko sati cak nekad i ceo dan)
Sta moze da bude problem?

athlon3500+
ga-m55s-s3
asus7300gt top
transcend 1gb
wd 3200 gb
ms industrial 550w

Unapred zahvalan na odgovorima
sumnjivo mi je napajanje i memorija

dali tvoja grafika ima eksterni konektor za napajanje, bilo da je molex ili 6-pinski 12V

Poslednja izmena:
Vrh Dno