imam asus plocu sa I915 i LGA775 a na njoj P4 3.0...graficka je RX300 i hdd 80gb...e sad sve je ovo funkcionisalo dobro dok kuler na procesoru nije promijenjen a zamijenjen je istim (original iz box pakovanja)...sad ne mora da bude zbog kulera ali od tada je pocelo i moje je misljenje da nije ali valja vec navesti sve kad vam vec trazim pomoc....radi se o tome da kompjuter radi normalno i posle npr mjesec dana pocne prilikom podizanja operativnog sistema da cekira disk ali ne svaki put vec npr svaki 4-5 put...to se desava odredjeni vremenski period i posle strada windows...i samo pomaze repair instalacije....posle drugog puta zamijenjen je disk....memorija je testirana sa vise programa i nije prijavljivala probleme....ali opet pocinje da se desava ista stvar....racunar radi i odjednom isti siptomi.
da li se kome ovo mozda desavalo??? da li moze graficka da pravi problem....jer na slicnoj masini sam imao X600 kojoj je vise puta pucao operativni sistem sve dok graficku nisam zamijenio za 6600GT a graficka se ispostavilo da je neispravna iako odredjeno vrijeme radi kako treba. inace su obije graficke kupljene istovremeno i proizvodjac je SAPPHIRE.
sad bi mi svaka pomoc bila dobrodosla 🙂
da li se kome ovo mozda desavalo??? da li moze graficka da pravi problem....jer na slicnoj masini sam imao X600 kojoj je vise puta pucao operativni sistem sve dok graficku nisam zamijenio za 6600GT a graficka se ispostavilo da je neispravna iako odredjeno vrijeme radi kako treba. inace su obije graficke kupljene istovremeno i proizvodjac je SAPPHIRE.
sad bi mi svaka pomoc bila dobrodosla 🙂