Šta je novo?

Veliki problem sa Facebook-om !!!

stefl

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2007
Poena
319
Molio bih upucenije clanove foruma da pomognu oko brisanja naloga na Fejsbuku, naime neko je klincu upao u nalog i sa njegovog naloga drugarima salje nepristojne poruke itd ... Pitanje je kako definitivno obrisati fejsbuk nalog, ja sam uspeo da ga deaktiviram, ali ne mogu da skontam kako se brise u potpunosti,

pozdrav i unapred hvala na odgovoru :wave: !!!

Mislim da sam negde procitao da je nemoguce obrisati nalog.

Ja kad sam brisao svoj nalog bila je opcija "mirovanja" i deaktivacije, s tim što za ovo drugo treba da prodje 15 dana (u tom roku možeš da se vratiš). E sad, da li ga potpuno brišu ili čuvaju za ko zna šta to već ne znam

Meni je jedino bitno da mi neko potvrdi da sam deaktivacijom naloga onesposobio nalog, tj. nekoga ko salje poruke u ime mog sina, to mi je jedino bitno. Nema tu nikakvih poverljivih informacija za fejsbuk, nek rade sa njim sta hoce, a kasnije posto je ovo urgentno pitanje cu okaciti temu " kako pronaci nazovi " hakere" koji rade ovakve stvari, i sta raditi sa njima, pretpostavljam da od prijave Policiji nema vajde ...

pozdrav i hvala svima na pomoci, ovo se moze desiti svakom ko ima nalog na fejsu, pa mislim da je tema edukativna za mnoge a pogotovo roditelje :mad: !!!

Poslednja izmena:
Bez ljutnje ali za roditelje je edukativnija tema zašto su dozvolili klincu da ima nalog na FB

Inače pogledaj:

http://www.facebook.com/help/

p.s.
inče ova tema treba da s epremesti u drug ideo foruma a ne u stoji u podforumu Windows aplikacije jer to nema ama baš nikakve veze sa Windowsom

Poslednja izmena:
Verovatno su dozvolili da mali ne bi u zemlju propao od sramote u odeljenju što nema FB nalog, zamisli taj težak blam.

Ajd' da vam odgovorim, kada i sami budete imali decu neke stvari ce vam biti mnogo jasnije, a znam da je moja greska i nisam zato postavio pitanje da bi mi vi rekli vec da pomogne neko ako hoce, a ko nece neka nekog drugog Kritik-uje,

@Peja, moj klinac se zaista po svemu mnogo razlikuje od druge dece, narocito po lepom vaspitanju (od vecine), pa sam upravo zbog toga i dozvolio da koristi nalog koji je otvorio bez mog znanja ( na nekom rodjendanu ) i posto ima mnogo problema zbog malih giliptera koji mu to sada i rade, zatrazio sam pomoc a nadam se da citate bar neke naslove u novinama i vidite sta se desava u skolama. Kazem vam neke stvari ce vam kasnije biti mnogo jasnije, mada mislim da ste i sami isli u skolu i nema razloga da meni delite ovakve pogrdne savete umesto da pomognete, no resicu ja taj problem i bez vase pomoci, naravno na svoj nacin,

pozdrav i hvala na " pomoci " ,

moderatori mogu slobodno da zatvore ovaj post sto se mene tice !!!

Poslednja izmena:
Ajd' da vam odgovorim, kada i sami budete imali decu neke stvari ce vam biti mnogo jasnije, a znam da je moja greska i nisam zato postavio pitanje da bi mi vi rekli vec da pomogne neko ako hoce, a ko nece neka nekog drugog Kritik-uje,

@Peja, moj klinac se zaista po svemu mnogo razlikuje od druge dece, narocito po lepom vaspitanju (od vecine), pa sam upravo zbog toga i dozvolio da koristi nalog koji je otvorio bez mog znanja ( na nekom rodjendanu ) i posto ima mnogo problema zbog malih giliptera koji mu to sada i rade, zatrazio sam pomoc a nadam se da citate bar neke naslove u novinama i vidite sta se desava u skolama. Kazem vam neke stvari ce vam kasnije biti mnogo jasnije, mada mislim da ste i sami isli u skolu i nema razloga da meni delite ovakve pogrdne savete umesto da pomognete, no resicu ja taj problem i bez vase pomoci, naravno na svoj nacin,

pozdrav i hvala na " pomoci " ,

moderatori mogu slobodno da zatvore ovaj post sto se mene tice !!!
Nisam mislio ništa loše, možda je post delovao malo oštrije.:) Jasno mi je vreme u kome živimo i da deca prosto moraju da prate trendove jer će u suprotnom biti "na marginama", uspeh se ceni po broju iskliktanih Facebook prijatelja itd.
Problem se rešava na način koji je naveo crossover.
Pozdrav i sve najbolje.

@ stefl, pa prvo treba da obezbedi nalog, odnosno da promeni password za isti i po mogucstvu mejl! Ako imaju pristup njegovom mejlu onda ne vredi. E onda se deaktivira nalog! ;)
To valjda znas, da promenis password i mejl?!

To sam sinoc uradio, i onda sam deaktivirao nalog, e sad da li je to dovoljno da prestanu da salju poruke ....

Hvala na odgovoru ;)

Sa tog naloga svakako, ako je mejl bezbedan pre svega i ako je isti koriscen za promenu lozinke pa tek onda deaktiviran nalog. :)

E sada... mogu otvoriti oni drugi nalog... ali samo prijavite ako dodje do toga...

Mislis Policiji da prijavim ...

Nisam mislio ništa loše, možda je post delovao malo oštrije.:) Jasno mi je vreme u kome živimo i da deca prosto moraju da prate trendove jer će u suprotnom biti "na marginama", uspeh se ceni po broju iskliktanih Facebook prijatelja itd.
Problem se rešava na način koji je naveo crossover.
Pozdrav i sve najbolje.

Izvini sad tek videh tvoj post u brzini, znam da nisi mislio nista lose, nego zelim to sto pre da resim pa sam na kraju nerava ;),

pozdrav i svako dobro !

:D Ne policiji aman, imas opciju da prijavis odredjeni nalog... onda samo odaberes da je fake odnosno zloupotreba i oni ga uklone ukoliko postoji sumnje.

Ne koristim taj fejsbuk pa nisam u toku sa opcijama, a zelim da sto pre to resim. Znaci sad kad je nalog deaktiviran ne smem se logovati narednih 14 dana, tako da mi preostaje jedino da cekam ? Da li sam u pravu ?

@crossover to sam vec uradio ...

pozzz

upravo. prijavis ga za brisanje, on je deaktiviran na neko vreme(nemoguce ga je naci u pretrazi), i ako se nijednom niko ne uloguje za to vreme- nalog ce biti obrisan.

Hvala ti druze na savetu, iskreno se nadam da je tako kao kazes. Sad sam zvao uciteljicu i zamolio je da se izvini deci i roditeljima koji su dobili te ruzne poruke,

pozdrav i svako dobro !!!

Nazad
Vrh Dno