Neznam dal je neko imao slicaj problem, al neznam kako da rijesim ovo, stvar izgleda ovako: navedeni citac pravi smetnje Proccesoru, cpu radi preko 50%, dok sve aplikacije iskljucim cpu i dalje radi preko 50%.to je problem moga prijatelja, potrefilo se da ja imam isti takav citac, samo u razlicitim prodavnicama smo kupili.ja sam svoj citac ubacio i njegov pc. i cpu radi normalno, sve ok, al dok njegov citac ubacim problem se opet pojavi, jos nesto taj njegov citac sam ubacio kod sebe u pc i isto tako pravi smetnje, i jos u jedan pc od treceg lika, i sto tako pravi smetnje cpu.Ja sam iz bih, a taj citac sto pravi smetnje je kupljen u hr. u sl.brodu u vemilu. zanimnjivo tamo ga odnesemo pod garacniju posto jos nije istekla, i tamo radi perfekt, ljudi su spojili odma tu dok sam ja bio, i vidio sam radi cpu perfekt.znaci cd citac navedeni je ispravan.samo da napomenem da sam windows reinstalirao ponovo, mislio sam da ima veze, al nije ni to bio uzrok.isto tako IDE kablo smo mjenjali, cak i slot na maticnoj smo mjenjali. Ako je neko imao ovakav prb. neka se javi, bio bi mu zahvalan. hvala u naprijed svima. pOzZ