Šta je novo?

VELIKI PROBLEM: Analog signal NO,Digital signal NO-Sta se desava!!!

vukota

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Kada sam ukljucio PC (Win XP) masina je krenula da otvara Windows i u trenutku kada je trebalo da ga otvori na monitoru se pojavilo: NO ANALOG SIGNAL - NO DIGITAL SIGNAL i Pc je krenuo ponovo da se restartuje i tako non stop.
Proverio sam sve kablove,iskljucivao Pc iz struje,ukljucivao iskljucivao,sve isto.
Zatim sam probao da udjem u SAFE MODE ocekujuci da cu moci da idjem.I u safe modu je poceo isto da radi i nije mi dozvolio da udjem vec non stop NO Analog signal,NO digital signal i restart,restart,.... do besvesti.
Ne znam da li je Win,hard disk,graficka karta,monitor,ploca,....
PS:Verovatno ce mnogima biti cudno sto je u Pc-u Win XP. Da pojasnim,to mi je Pc na kome imam specijalan software za pregledavanje rendgenskih snimaka i ne sluzi mi nicemu drugom osim u te svrhe.PC je do juce radio super i danas se desava ono opisano gore.Kao lekaru ovaj pc mi je neophodan i zato molim za savet jer mi je taj Pc vrlo bitan.
Unapred zahvalan

identican problem je imao brat moj pre 10 dana. ispostavilo se da disk ima 4 bad sectora.
otisao u recovery odradio chkdsk /r i od tada radi. nisam odradio low level format (iskreno mrzelo me) ali trebace cim se sledeci put pojavi isti problem

Vrh Dno