Šta je novo?

Veliki Ping (Cable-Ptt)

MTB

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2005
Poena
309
Cesto imam problem oko velikog pinga pri igranju F.E.A.R.-a, u jutarnjim satima ping ume da bude oko 30-40....70-110. U toku dana podivlja da je nemoguce igrati, bude oko 300-500....700-900. U vecernjim satima kako kad, uglavnom varira. Svi programi koji gutaju protok, tj. stvaraju veliki ping su iskljuceni, jedino je Teamspeak ON. Zanima me da li jos neko sa Ptt-Kds ima isti problem??? Zvao sam dva puta tehnicku podrsku, al' uvek isti odgovor; "Stripite se, znate da su nam skoro kablovi bili iseceni"... :test:

>>>Rejon Tosinog bunara - 64 kbps<<<

64kbps je ipak suvise malo za igranje + VoIP :) ipak, nije za odmet znati da PTT sucks... veze oni nemaju...

@Miroslav - posto zajedno sa MTB-om igram FEAR, i isto imam 64 kbps (Ikom), moram da te demantujem - FEAR + Voip (kvalitet glasa je nekih 12.3 kbps) zajedno traze oko 4-5 KB/s. Kod mene je ping u 90% slucajeva od 50-80, sem ako ne igram na losijim serverima, naravno.
A sto se tice toga da PTT sucks - tu si vec u pravu :)

hm, prosto neverovatno da trazi tako malo... to je vec vise nego ok za igru + voice

Cesto imam problem oko velikog pinga pri igranju F.E.A.R.-a, u jutarnjim satima ping ume da bude oko 30-40....70-110. U toku dana podivlja da je nemoguce igrati, bude oko 300-500....700-900. U vecernjim satima kako kad, uglavnom varira. Svi programi koji gutaju protok, tj. stvaraju veliki ping su iskljuceni, jedino je Teamspeak ON. Zanima me da li jos neko sa Ptt-Kds ima isti problem??? Zvao sam dva puta tehnicku podrsku, al' uvek isti odgovor; "Stripite se, znate da su nam skoro kablovi bili iseceni"... :test:

>>>Rejon Tosinog bunara - 64 kbps<<<

a jel u jutarnjim satima kada igras ima isti broj igraca na serveru nego uvece? ipak je to fps igra i puno vas na jednom mestu sto znaci mora se imati i veci upload, 64-128 za upload i da vidis miline

@Stormbringer_bg

mozda vam se razlikuje upload u paketima, a i mozda na njegovom cvoru ima previse korisnika pa dolazi do gusenja veze...ko zna

Poslednja izmena:
Vrh Dno