Šta je novo?

Veliki-mali smarajuci problem kod DivX titlova

MaxXx

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2003
Poena
650
Slucaj je ovakav, kad pustim bilo koji film u RadLight-u on mi sve znakove ili brojeve u titlu prebaci na pocetak recenice pa to izgleda otprilike ovako "?.............." To mi je pre bilo ok, ali se sad nesto istripovalo i *****ava mi titl na svakom filmu koji pustim. Da napomenem taj problem nije na ostalim DivX playerima sto znaci da RadLight nesto zeza.

Help!

PoZdRaV

Imao sam ja isti problem prosle godine, i mislim da je do Windows-a. Morao sam da reinstaliram XP. Reinstalacija radlight-a nece resiti problem, zasto ? Nemamo pojma.

Preporucio bi ti ViPlay - mnogo je bolji plejer , po meni.

Crni ne vredi, reinstalirao sam ga i menjao sam verzije ali uvek isto.

P.S. Windows necu da reinstaliram sada zbog te sitnice jer mi sljaka dobro.

U svakom slucaju hvala.

pozdrav

Jos jedan glas za Viplay+ffdshow i nema vise da mislis o divx problemima. cheers

Ja sam imao svakakve probleme sa radlightovima, Microdvdima, bslejerima i ratosiljao sam ih se svih odavno, preko Media Player Classica :p

ZoNi je napisao(la):
...
ali, on je nenormalno zahtevan (za jedan video plejer): optimum mu je bar 1GHz i DirectX9...

:confused: Sa 450 MHz radi sasvim OK :confused:

ZoNi je napisao(la):
...
ali, on je nenormalno zahtevan (za jedan video plejer): optimum mu je bar 1GHz i DirectX9...

:eek: Is3povao si se. :confused: Mpc je savrseno programce koje savrseno radi recimo na Celeronu 400 i all-in-one integrisanom BXcell-u :p, provereno !

nisam rekao da ne radi - samo sam rekao da mu je *optimum* preko 1GHz (kod mene na Celiju633 radi - a ja ga koristim za Real - ali sa DiVX-om zauzece CPUa je 60-85%... BSPlayer: 20-25%)

@ OptiPlex: ne postoji "savrseno programce"! :) [MPC koji sam poslednji koristio nije imao opciju direktnog 'vatanja slika - kod BSa to radi maximalno dobro; MPC ima lepse titlove nego BS; itd]

MaxXx je napisao(la):
Crni ne vredi, reinstalirao sam ga i menjao sam verzije ali uvek isto.

P.S. Windows necu da reinstaliram sada zbog te sitnice jer mi sljaka dobro.

U svakom slucaju hvala.

pozdrav
Deinstaliraj RadLight totalno (ne instalacija preko postojeceg) i rucno obrisi repove iz Registry-ja, pa instalacija s nule i mora da proradi...

Jos jedan glas za Viplay i ffdshow ....ako imas problema pisi liku koji ga pavi i ispavi ce ga...ako imas neku zelju pisi i dodace je i sto je mene veoma prijatno iznenadilo odgovara na svaki mail....

Probajte i mv2player.

Probajte i mv2player.

dardza je napisao(la):
Probajte i mv2player.
OK, to je lepo, ali sto dva puta ?? :eek:

Da ne bi bilo OFFtopic:
Meni sasvim fino radi kombinacija WMP 6.4 i VobSub.

Vrh Dno