Šta je novo?

Veliki LANparty u Subotici !!!

Tekman

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD 7800X3D
Matična ploča
Msi Tomahavk x670e
RAM
2x 16gb G-skill DDR5 6000
GPU
3090
Storage
2x nvme wd black SN 850 + Kioxia 500gb nvme
PSU
1060w Delta
Kućište
Lenovo D20
Monitor
HP ENVY 27s 4K
Laptop
HP Aero
Mobilni telefon
Xiaomi MI10
Pristup internetu
  1. ADSL
:) Prvi put kod nas u Subotici a verovatno i u drzavi ce se odrzati LAN party koji ce okupiti veliki broj ljubitelja LAN igranja. Ocekujemo da ce doci oko 100 igraca a mozda i vise. Idealna prilika da se mecevi odigraju bez lag'a na mrezi protiv svih igraca koji sede na jednom mestu, tako da se moze i dobaciti nesto uzivo svom suigracu.
Mnogo vise detalja se moze saznati na sajtu www.lanparty.co.yu.
LANparty ce se odrzati 14. i 15. maja (subota i nedelja, od subote ujutro pa do nedelje ... uvece) u Subotici. Najavili su nam se i igraci iz drugih gradova.
Ako je neko zainteresovan ili zeli da dodje, moze slobodno jer postoji i jeftin smestaj u motelu tako da moze da prespava i ostane u nedelju ceo dan na igranju.
Ako ima neko pitanja ili predlog...... :type:

A sta se mora imati od software-a na racunaru (citaj igara), tacnije sta ce se igrati?

Igrace se koje se izglasaju na forumu ili po dogovoru. Igrice kao sto su CStrike , Battlefield DC, Warcraft, Quake, Generals, itd... bice i par hardiskova sa igricama, tako da ako neko nesto nema, moce da iskopira na licu mesta.

fina ideja, ali je trebalo da budu najavljeni i neki turniri, tako se uglavnom privuku igrachi na lan party-jima napolju

naravno, detalji o turnirima i nagradama ce biti izneti na sajtu. Sve to ce se desiti vrlo brzo!!

svaka cast onda, i puno srece u organizaciji, a mozda navrate i neke ekipe iz Beograda na turnir.

Poslednja izmena:
Ne bi bilo lose da se neko i iz Beograda uputi za Suboticu.
Na sajtu a i ovde na postu cu blagovremeno objaviti koje ce se igre igrati na turniru drugog dana igranja. Naravno ako neko ima predlog. moze i ovde da ga iznese!

http://www.dreamhack.org/dhs05/en.100.html
Pa jeb.... pogledaj link. Lanparty je bio u danskoj, bilo je oko 4500 ucesnika i do sada je najveci lanparty ikada napravlje. Pa ako oni svi imaju legalan softwer onda im svaka cast. Ko to moze da kontrolise na ovakvom mestu? Jedino ako se nekom bas kvari zurka onda ce da dodje sigurno.

Poslednja izmena:
Odlicna ideja, ja sam odusevljen samo je daleko, da je tako nesto odrzano u BG-u ili NS-u bio bi pun pogodak. Mi tako nesto slicno pravimo u kraju kod nekoga u gajbi samo sa mnogo manje igraca jer nemamo dovoljno velik prostor pa smo ograniceni na 10 kompjutera.
Nadam se da ce biti Lan Party-ja u BG-u :)

Super je ako vas je i 10, kod nas kuci dodje po 20 ljudi pa da vidis. Odatle je i potekla ideja da se napravi nesto vece. a sto se daljine tice, pa ne znam citao sam u americi idu i po 200 milja na igranje, vuku i vrece za spavanje, spavaju po podovima i to sve zbog igre ali.. ok je. Bitno da se puca!!

jao.....
Meni je i dalje mucnina u stomaku od pomisli na slavni beogradski LanParty :(

Sta se desilo na tom slavnom Beogradskom LANparty-ju?
Dobro ili loshe?

Pa doslo je ja mislim 2 ljudi.:D

LUC1FER je napisao(la):
Sva sreca sto ovde nije tako. 20 nas bude kada se kuci igramo, bilo kada. Tamo nesto gadno nije valjalo samo ne znam sta.

LUC1FER je napisao(la):

nisam u toku, ali verovatno zato sto je kod vuka umrezeno preko 200 racunara :d , pa je ljudima lakse da se pojave i eventualno ponesu neku svoju periferiju nego da nose cele kompove ( vecina igraonica je izasla i na net, tako da su mogucnosti........... ) :wave:

u svakom slucaju, sve pohvale za LANParty, treba to organizovati :)

Poslednja izmena:
E, pa u Subotici je najveci broj racunara 24 i od toga je pola uvek zauzeto. Postoji mnogo igraonica sa po 10 ili 16 racunara. Sve je to malo da bi se nesto ozbiljno uradilo.

Da, znam da je tada ESEC, ali ne ide svako na takmicenja, pogotovo iz Subotice.

DeFrag se završio!.

U toku odigravanja DeFrag-a nismo bili u mogućnosti da radimo "live update" sa lica mesta jer su nam mašine bile zauzete neprekidnim igranjem. Ako ste pročitali na forumu do sada svi učesnici su zadovoljni organizacijom (osim par sitnih i ne tako bitnih za ceo dogadjaj zamerki koje su do sada iznesene) i nadam se da će tako biti i u buduće. Učestvovalo je skoro 50 igrača koji su bili oba dana na DeFrag-u.
Bez pomoći svih igrača ne bi mogli DeFrag izvesti do kraja. Za to treba da se zahvalimo svima koji su pomogli na ostvarenju ovog dogadjaja a posebno sponzorima koji su nam poklonili mnogobrojne i vredne nagrade!
Pošto je bio očekivan mnogo veći broj igrača što se nije desilo ovog puta a nadamo se da će se desiti sledećeg, nagrade smo podelili prisutnima tako da je svako dobio po jednu vrednu nagradu, uglavnom vredniju od cene ulaza na sam DeFrag.
Za sada uživajte u slikama sa DeFraga-a koje smo napravili pre i za vreme DeFrag-a.

Daj neke slike, ako je neko stigao da slika od toliko igranja :D

ima na sajtu klik na galerija slika a sto se tice slikanja, u pravu si. Kada se igralo nije se slikalo!!

Na sajt je postravljen kratki video Xvid fajl za download i moze se pogledati i snimak sa LANparty-ja.

Odrzavas se DeFrag II 11. i 12. juna u Subotici, vise informacija na sajtu www.lanparty.co.yu , ako neko zeli da dodje, neka se javi slobodno!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno