Šta je novo?

Veliki CS turnir u PanzeR-u

Highl1

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
679
Veliki turnir u organizaciji igraonice Panzer i klana G odrzace se 27. i 28. aprila 2002.

LOL

pero vune su ovde tesko da ce neko doci neznaju ni osn conzolne komande a ne da igraju CS pro:D poz..

igra se

2x12 rundi,jednom kao t,drugi put kao ct
rachunaju se pobede terorista
nema penjanja na svoje saigrache kad se postavlja bomba
r_drawviewmodel 0 nije dozvoljen
i sl
vidi na www.thecpl.com ostali config

Re: LOL

Stanke[RUR] je napisao(la):
pero vune su ovde tesko da ce neko doci neznaju ni osn conzolne komande a ne da igraju CS pro:D poz..

Ovde vune, jel???
Ok stanke ajde RuR protiv moje ekipe(deus matorci)...al Cs ne UT.
Pozdrav, igor ( upoznasmo se juče u panzeru)

UT ahahaha OK ali ono bice pranje i to sa O :D] ali ok videcu da ih iscimam posle next week dolazimo u PNR na pikanje od 19-22h pa ono bdodji i ti pa da se dogovorimo..

Re: igra se

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
2x12 rundi,jednom kao t,drugi put kao ct
rachunaju se pobede terorista
nema penjanja na svoje saigrache kad se postavlja bomba
r_drawviewmodel 0 nije dozvoljen
i sl
vidi na www.thecpl.com ostali config

Pogledao sam i nisam nasao nista slicno pravilima, samo slike osnivaca (ona killcreek uopste nije losa :)), pa ako nije problem da neko ostavi malo detaljnija pravila.

Zanima me koliki je timelimit, da li ima freezetime-a, da li je dozvoljen spritedlend 0?

ajde kad

nisi nashao,nisi dobro trazhio sigurno
freeztime je 3
timelimita nema,jer se igra sa mp_maxrounds 12
roundtime je 3
gl_spriteblend 0 je dozvoljen

Ovaj thread vec prelazi u reklamiranje igraonice. Zamolio bih vas da to izbegavate, jer nije u skladu sa radom ovog Foruma. Ovde ima bar desetak vlasnika igraonica i mozete zamisliti na sta bi licio Forum kada bi se svi reklamirali?
Znaci informacije DA, reklame NE!
Pozdrav.

ne slazhem se

pazi reklama uopshte nije bila
igraonica je puna svakog dana ko brod,ne treba ljudima reklama(izreklamirali su se i na radiju i po celom starom gradu mozesh da vidish postere)
Pazi ovo je najveci turnir do sad ubedljivo,bice stranih ekipa,chak i strane televizije,ovo je bukvalno medjunarodni gaming dogadjaj a ti brishesh topic
bole me uvo,tvoj je forum,zato su i ovde svi topici tipa kako da uradim ovo ili ono,zato nijedan pravi gamer ovde i ne dolazi
p.s.
kome trebaju dalje informacije neka me cimne na mail [email protected] ili na icq 106178634 ili neka pogleda na ruru (www.klanrur.co.yu)

Re: ne slazhem se

igraonica je puna svakog dana ko brod,ne treba ljudima reklama(izreklamirali su se i na radiju i po celom starom gradu mozesh da vidish postere)
Pazi ovo je najveci turnir do sad ubedljivo,bice stranih ekipa,chak i strane televizije,ovo je bukvalno medjunarodni gaming dogadjaj a ti brishesh topic
bole me uvo,tvoj je forum,zato su i ovde svi topici tipa kako da uradim ovo ili ono,zato nijedan pravi gamer ovde i ne dolazi
p.s.
kome trebaju dalje informacije neka me cimne na mail [email protected] ili na icq 106178634 ili neka pogleda na ruru (www.klanrur.co.yu)

Ajd, ajd...necemo sada da se svadjamo, reklame je po meni bilo, jer kada neki clan nekog klana javno prica o turniru u nekoj igraonici koji taj klan organizuje, to je po meni reklama, ali i da nije to nije opravdanje za takav stav, zna se ovde sta se sme a sta ne, zato bih te zamolio da te fore "bole me uvo" sledeci put zadrzis za sebe.... a sto se topica "kako ovo, kako ono" tice, pa naravno da ce da budu takvi topici kad su ovde ljudi dosli da postave pitanja i nauce nesto a ne da gube vreme blebletanjem i spamovanjem.......a to za prave gamere -=> poslednji put kada sam pogledao u podnaslovu sajta stojalo je "hardware community" ......

p.s.

Slusaj me dobro - ovo i jeste forum za ljude da dodju i i pitaju kako da urade ovo i ono a ne za prepucavanja, reklame i sve u svemu ******nciju. Za "prave" gamer-e ima mesta na Srpskom internetu koliko hoces zato nemoj da nam popujes!

Drugo - na klanrur.co.yu nema nista o vasem turniru vec o turniru u Diablu i u Playhouse-u (koji su davno prosli ali...) i to na bannerima! Ljudi fino platili banner i sad svi koji odu na klanrur mogu da vide da su turniri organizovani u ove dve igraonice. Vas turnir se mozda pojavio u vestima ali ga nema na startnoj stranici. Zasto ovo govorim - pouka je plati pa klati - ovaj forum svakako nije za klacenje (nezgrapnog li glagola :)). Da li vama reklama na benchmarku treba ili ne treba to nije stvar rasprave - stvar je u tome da takvi postovi nisu dozvoljeni, a ti bi mogao da kazes izvini - necu vise, a ne da nam solis pamet.

Ono sto sam obrisao je bila reklama, a ono sto je ostalo je informacija. Informacija DA, reklama NE.

Vrh Dno