Stanke[RUR] je napisao(la):pero vune su ovde tesko da ce neko doci neznaju ni osn conzolne komande a ne da igraju CS propoz..
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):2x12 rundi,jednom kao t,drugi put kao ct
rachunaju se pobede terorista
nema penjanja na svoje saigrache kad se postavlja bomba
r_drawviewmodel 0 nije dozvoljen
i sl
vidi na www.thecpl.com ostali config
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):pazi reklama uopshte nije bila
igraonica je puna svakog dana ko brod,ne treba ljudima reklama(izreklamirali su se i na radiju i po celom starom gradu mozesh da vidish postere)
Pazi ovo je najveci turnir do sad ubedljivo,bice stranih ekipa,chak i strane televizije,ovo je bukvalno medjunarodni gaming dogadjaj a ti brishesh topic
bole me uvo,tvoj je forum,zato su i ovde svi topici tipa kako da uradim ovo ili ono,zato nijedan pravi gamer ovde i ne dolazi
p.s.
kome trebaju dalje informacije neka me cimne na mail [email protected] ili na icq 106178634 ili neka pogleda na ruru (www.klanrur.co.yu)
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):pazi reklama uopshte nije bila
igraonica je puna svakog dana ko brod,ne treba ljudima reklama(izreklamirali su se i na radiju i po celom starom gradu mozesh da vidish postere)
Pazi ovo je najveci turnir do sad ubedljivo,bice stranih ekipa,chak i strane televizije,ovo je bukvalno medjunarodni gaming dogadjaj a ti brishesh topic
bole me uvo,tvoj je forum,zato su i ovde svi topici tipa kako da uradim ovo ili ono,zato nijedan pravi gamer ovde i ne dolazi
p.s.
kome trebaju dalje informacije neka me cimne na mail [email protected] ili na icq 106178634 ili neka pogleda na ruru (www.klanrur.co.yu)
Ono sto sam obrisao je bila reklama, a ono sto je ostalo je informacija. Informacija DA, reklama NE.[G]H1ghLANdeR je napisao(la):pazi reklama uopshte nije bila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari