Šta je novo?

Veliki 4:3 LCD monitor sa 1600x1200 rezolucijom?

NShappy

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
24.05.2004
Poena
1,035
Moja oprema  
Mobilni telefon
Huawei P30
Pozdrav!

Potreban mi je što veći LCD monitor opisan u naslovu teme. U stvari, treba da je bar 24" ili veći. I ta nativna rezolucija treba da je 1600x1200. Manja ne vredi, jer neće stati cela slika na ekran a većom opet ništa ne dobijamo jer će određeni detalji slike opet biti sitni...

Da ne detaljišem zbog čega mora baš takav, ali eto, ukoliko je neke druge rezolucije, morali bi u firmi da tražimo od onih koji su nam implementirali sistem prepravku nekih slika koje dežuraju na monitorima, a oni mnogo para za to traže, a ne može neko drugi to da radi jerbo nema licence ze konfiguracione softvere a to i ne zna niko drugi da uradi.... ....bla. bla. bla.....

PiN = DELL E2007FP 20" LCD 1600x1200 800:1 16ms 300cd/m2 V178/178, Black, DVI[36] ~350eur

Hvala, ali treba mi mnogo veći. Imamo sada 20". A to ovim matorcima što gledaju u njih je sitno (karakteri su sitni, ne monitor). Tek od 24" bi nam vredelo da uopšte ulazimo u zamenu.

SumLJam da cete naci tako nesto, a sto ne uzmete neku mrcinu od 50" LCD tv-a u 1920x1200 pa terate sa crnim straftama pored? :)

Poslednja izmena:
SumLJam da cete naci tako nesto, a sto ne uzmete neku mrcinu od 50" LCD tv-a u 1920x1200 pa terate sa crnim straftama pored? :)

Vidiš, ovo je vrlo konstruktivna ideja. Ulazi u razmatranje. Samo, ima li teveja te rezolucije? Ovi Full HD su valjda 1080 po vertikali. Ne znam da li ima većih (rezolucija)?!?

Okmijume, da je to, lako bi s' njima. Zaposlili bi penzionerku da čita brojeve preko razglasa. :d

Nazad
Vrh Dno