Šta je novo?

Velika glupost u AutoCad 2002

kVu

Čuven
Učlanjen(a)
28.10.2003
Poena
675
Zna li neko kako da resim problem sa ćiriličnim fontovima da bi mi umesto ÁîđŕíčĽŕ izbacilo Боранија? Prilikom odabira fonta nema biranja i onog standarda (unicode) pošto pretpostavljam da je u tome problem. Da napomenem da pod xp-om sve radi normalno. Znači nije izdvojen slučaj i na svakom Win7 isti problem pravi pa je možda i bolje pitanje kako promeniti taj standard u Win7 podešavanjima ako je to uopšte moguće?

Zna li neko kako da resim problem sa ćiriličnim fontovima da bi mi umesto ÁîđŕíčĽŕ izbacilo Боранија? Prilikom odabira fonta nema biranja i onog standarda (unicode) pošto pretpostavljam da je u tome problem. Da napomenem da pod xp-om sve radi normalno. Znači nije izdvojen slučaj i na svakom Win7 isti problem pravi pa je možda i bolje pitanje kako promeniti taj standard u Win7 podešavanjima ako je to uopšte moguće?
Crtaš boraniju na AUTOCADu ? LOL. But seriously. probaj ovde .....
Control panel > Region an Languages >General > Default input language > Serbian ( Cyrilic Serbia) ili pod Administrative > Change system Locale. Mož' da pomogne, nemam AUTOCAD trenutno instaliran pa ne mogu da probam ali za neke druge programe je pomoglo.

probao sve to, nije uspelo... nema veze sad, naterao sam caleta da predje i privikne se na najnoviji acad koliko god da mu je to tesko palo, sta da se radi :)

Vrh Dno