Ako imash prostora za njih - H300.
Generalno svi komp zvucnici su njesra, ako hoces max dozivljaj, ali naspram zavrshne obrade H300, svi alteci su smeshni. Treba samo videti altecov daljinski i H300 daljinski pa ce ti odmah sve biti jasno. Uzeo sam altecov PT 6021 (najskuplji i najbolji zvuk sto se tice alteca) i H300, za burazera, i altec ima definisaniji zvuk, preciznije basove, bolesnu prezentost "inConcert" itd.. Ali H300 sobzirom da je skoro duplo jeftiniji ne zaostaje previshe, sazuva recimo alteca 621, celu mx seriju, i izgleda skuplje od bilo kog alteca generalno. Ladno H300 izgleda 50x bolje i skuplje od PT 6021. Altec se sa tom "inConcert" tehnologijom poprilicno izvadio. Sve serije bez "inConcert"-a ne mogu da stanu uz H300 kad se sve uzme u obzir. Mada altecova FX serija ima problem sa brujanjem..
E da - H300 ima sleep mode, programirash zvucnike da se sami ugase pred spavanje, 3d sound, glasni su da yaya, pa control display da imash jasnu predstavu kako su podesio parametre, ma izuvanje zvucnici..
Ja ih uzeo polovne za 120E, ko novi, izgledaju ko da su 1200E, eno burazer me josh uvek slavi

.. Ladno tripuje da su H300 bolji i skuplji zvucnici od PT 6021 koje mu isto zbudzih - vuna

..
A ako mozes da se ispruzis do oko 220E - i samo zvuk ti je bitan - nijanse cine zivot - kompromise mrzis - PT6021. Mislim da je to maximalan kvalitet zvuka koji komp zvucnici mogu da postignu. A cuo sam ih gomile..