Šta je novo?

Velik Problem sa iPod mini, PESME SE FIZICKI NALAZE NA NJEMU ALI IH ON NE PREPOZNAJE.

freemind

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2004
Poena
319
Imam uzasan problem sa iPod mini, i to nije moj nego od ortaka iz amerike...Naime kada hocu da prebacim pesme na iPod preko Winamp plug-in(pre neku nedelju sam skinuo), Winamp uopste ne nalazi iPod da je prikljucen prikljucen na komp ( ne kao sto mi je bilo pre kada je radi, pa kada selektujem fajlove i idem na <Send To> i on odradi posao a sada ne ). :wall:
A sto je najcudnije na my computeru ga prijavljuje i sve pesme se fizicki NALAZE NA iPodu i pustam ih preko kompa, a na iPod-u kada idem na <Settings>/<About> PISE DA NEMA NIJEDNA JEDINA PESMA NA NJEMU TACNIJE "Songs 0".
Sta da radim? Da nisam nesto sjebao? MOLIM VAS POMOZITE STO PRE jer iPod nije moj !!! :wave:

zar tu nije problem u formatu fajla? koliko se ja secam, ipod ima svoj format fajlova i ne moze se slusati mp3 ili wma preko njega (zato i postoji specijalan software za prenos pesama, da pesme kupujes preko njih i kontrolisu sta slusas i prebacujes)

to sto si ti uradio je obicno kopiranje fajla, tako mozes preneti i film ili bilo koji fajl ili dokument sa komjutera na komjuter (skup ali lep prenosni uredjaj)
podatak da slusas sa kompa fajl koji je na ipodu a ne mozes njega ide u prilog da software na ipodu ne prepoznaje tvoj format fajlova...

savet? potrazi taj mekov software, poseti njihov sajt...

Ti mp3 naravno mozesh da slushash ali treba da prebacish pesmu iz iTunes-a! Samo tako cesh moci da slushash pesmu na iPod-u. Ukoliko samo prekopirash pesmu na uredjaj ona ce biti tu ali ce je iPod prepoznavati kao DataFile a ne kao numeru ;) Znachi muziku prebaci preko programa koji dolazi uz iPod: iTunes i nemash problema. Ne znam sada o kakvom pluginu za winamp prichash ali probaj ovako ;)

Genghis Khan je napisao(la):
Ti mp3 naravno mozesh da slushash ali treba da prebacish pesmu iz iTunes-a! Samo tako cesh moci da slushash pesmu na iPod-u. Ukoliko samo prekopirash pesmu na uredjaj ona ce biti tu ali ce je iPod prepoznavati kao DataFile a ne kao numeru ;) Znachi muziku prebaci preko programa koji dolazi uz iPod: iTunes i nemash problema. Ne znam sada o kakvom pluginu za winamp prichash ali probaj ovako ;)

Ne mora, probaj Anapod explorer. Sa njim mozes direkt iz windows explorera da prebacujes muziku na ipod. Naravno ja ovo znam u teoriji posto nemam ipod :d :wall:

KorSkini iPod updater i vrati ga na fabricko podesavanje. Instaliraj plugin za winamp i u media library ce ti se pojaviti. pesme samo prevuces na iPod ili playlistu i slusas :)

poz

Vrh Dno