- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 680
treba mi program, plug za TC ili reg fix za explorer pomocu koga mogu da vidim velicinu direktorijuma. ono, da sabere velicine svih subdir-a i fajlova.
ima neko ideju?
ima neko ideju?

Zato sto se aktivira na desni klik, pa Properties, a pretpostavljam da Bajatom treba nesto na "prvi pogled" kao sto se prikazuju velicine fajlova 😉ZoNi je napisao(la):ja nisam primetio ni najmanje usporenje zbog "moje" extenzije 😉
s druge strane, navedena extenzija radi u svim fajl menadžerima 🙂
tooooooooooooooooo!Crni je napisao(la):U tom slucaju probaj i besplatni programcic TreeSize:
http://www.jam-software.com/freeware/index.shtml
Extension Size Allocated Percent Files
.avi 135.874,0 MB 135.875,3 MB 48,2 % 824
.mp3 57.635,5 MB 57.659,2 MB 20,5 % 12741
Ja za tu svrhu (tj. za ono za šta bahatom treba) koristim SC DiskInfo, takođe besplatan program, sličan ovom.Crni je napisao(la):U tom slucaju probaj i besplatni programcic TreeSize:
http://www.jam-software.com/freeware/index.shtml
Kako najjednostavnije? Tako vidim ukupno zauzeće svih podfoldera, kako da znam koliko zauzima koji folder pojedinačno npr. u Program Files? Da idem od foldera do foldera, uključujem Quick View i pamtim rezultate?:dVojkan je napisao(la):najjednostavnije je show/quick view panel u TC-u.
Vec sam napisao da to postoji u Explorer-u 😉Filo je napisao(la):ja koristim directory opus
u njemu to ima po defaultu
samo stavis kursor na folder i eto ga velicina 😛
1) Kad ga jednom ukljucis, ukljucen je dok ne izadjes is TC-awiz011 je napisao(la):Kako najjednostavnije? Tako vidim ukupno zauzeće svih podfoldera, kako da znam koliko zauzima koji folder pojedinačno npr. u Program Files? Da idem od foldera do foldera, uključujem Quick View i pamtim rezultate?:d
Jeste odgovor na prvi post, ali je kasnije u diskusiji precizirano na šta se tačno misli i za šta je ovo potrebno.Vojkan je napisao(la):procitaj prvi post pa vidi je l' ono sto sam napisao odgovor na njega 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari