Šta je novo?

Velicina ekrana kod mp4 plejera

korisnik2007a

Slavan
Učlanjen(a)
30.06.2007
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5800x, NZXT Kraken X73
Matična ploča
Gigabyte Aorus B450 Pro
RAM
64GB Kingston DDR4 @3733MHz
GPU
ASUS RTX 3060Ti
Storage
Kingston 1TB NVMe
Zvuk
Integrisana
PSU
be quiet! 750W
Kućište
GAMDIAS ATHENA M1 ELITE
Monitor
LC Power LC-M25-FHD-144
Miš & tastatura
MS Industrial C720&Keychron M3 Mini 4K
Mobilni telefon
Mi 10 Pro
Naime,planiram da kupim MP4 plejer,i quad-oumim se...:d izmedju nekog Xwave modela (2.0''),Blueberry Tomact (2.2''),neki Vito ?! (2.8'' ts) i Xwave s-70 (ili 80) 2.8" touch screen...e sada ono za sta meni mp4 treba je video reprodukcija i mp3 reprodukcija...Svi osim tomcat-a imaju po 2GB mem (tomcat ima 4) i imaju prosirive slotove koje planiram da popunim..Ali ono sto me zaista zanima je vase iskustvo sa kvalitetom videa na mp4 plejeru i da li je ekran od 2.0'' dovoljan za film,spot,i slicno...

Ja sam gledao filmove na 2.2" (Nokia 6630, kad putujem negde) i mogu ti reci da ne predstavlja neki problem, cak se i titlovi lako citaju (nisu u slici nego tekst).
U svakom slucaju je bolje vise, ali proveri i kakav je kvalitet ekrana.

moja iskustvo - Blueberry Black Cat Exit edition - najveci ekran, fenomenalan video, fenomenalno osvetljenje, fenomenalan displej, i odlichan zvuk. definitivno bestbuy, imash od 2 i od 4 Gb. ljudi hvale po internetu red cat 2, ali je definitivno moj predlog Black cat. ekran je 3 incha, uz rez od 400x240, i preveliko je, u poredjenju sa ostalim plejerima.

Sve ispod 2.4" je ne upotrebljivo za gledanje filmova, moze spotovi ali filmovi nikako. Gledaj sto veci ekran i ne razmisljaj o tim 2.0 i 2.2 modelima ako hoces da gledas filmove, idealno je preko 2.8".

Uzeo sam (nazalost) kineza od 2.8 inca,ali ima rez od 320.240 i video na njemu je super...Steta sto u mom gradu (Kraljevu) nema kvalitetnih proizvoda..:(

ipak sam jos otvoren za predloge,kinez je super pustao video ali je crko (wow,trebalo mu je 5-6 sati),znaci jos sam otvoren za predloge...:d

Vito iplay je eksta, osetljiv na dodir film sa sleplenim titlom mozes komotno da gledas bez lupe, a mozes da zeznes ljude el' izgleda ko iphone ima jos dosta dobrih stvari u njemu a kosta oko 4000din baterija drzi ........ a dobijes i olovcicu :D:D:d

reci mi sledece : Ima li Vito website
Izgleda li ovako?
Ako je odgovor da,to je shit,ovaj navedeni mi je crkao za 6 sati...
Ako ne,daj sajt i super...
Ako da,predlozi? :d

Jep, tako izgleda samo sto ovo nije cry..nesto nego je vito bio je ovde na testu sa Itouch i nekima tamo...batrija je odlicna a gledanje filmova milinica

Pa pazi ovako : Ovaj Vito,kao i ovaj Crypton,Xwave,svi su oni kopije iPod iTouch plejera...Samo sto je kod iPod-a touch screen a ovde pressure screen...I da,iako su negde drugacije pozicionirani zvucnici,i neki od njih imaju kameru,svi se baziraju na istoj tehnologiji i ista su g0vna....hvala na savetu svejedno,..

izgleda da ste mene najgore izignorisali za Blackcat, neka, vama na shtetu ... makar ga pogledajte u nekoj radnji.

Pogledao sam i za black cat,na internetu izgleda zanimljivo,a u celom kraljevu najblice black cat-u exit edition je redcat 2 od 2GB koji kosta 5.500 din...znaci nisam te ignorisao,nego nema..

Gde ima najjeftinije Black Cat Exit?, ocu da ga probam :)

Poslednja izmena:
Uzeo Red Cat II, za sada sam zadovoljan(videcemo jos za bateriju), pored njega imam Fuze pa sam s'jim uporedjivao. Zvuk, Red Cat II ima dosta jaci izlaz, sluske su u sustini iste kod oba plejera, ali kao sto rekoh, malo je jaci zvuk kod Red Cat II, kvalitet reprodukcije je na zavidnom nivou, sve se lepo cuje, cisto...pusta Flac, Ape...veliki plus u odnosu na sansu. Video je dosta dobar al ne bas vidljiv iz svakog ugla, 2.4 inca je sasvim dovoljno za neki spot, sliku itd...takodje podrzava eBook, to cu tek da preverim koje sve formate podrzava. Touch radi prelepo, brzo, software je super, ne zakucava(barem za sada). Mana je sto nema slot za neku karticu al dobro, ko je zadovoljan kapacitetom do 8giga, ok.Brzina transfera pesama je kod Fuza mnogo brza. Sve u svemu, dosta jeftin i dobar player, zvuk je stvarno izvrstan pa ko voli nek izvoli :)

@korisnik2007a

Ko što si i sam imao prilike da uvidiš svi ti kinezi su krš i šanse da ti se brzo pokvare su veoma velike. Ali kao što obično uvek biva, koliko para toliko muzike (manje-više).
Moj predlog ti je ili da uzimaš kineze sve dok imaju garanciju od bar godinu dana, pa ćeš biti koliko-toliko bezbedan neko vreme ( a možda ti se zalomi i neki korektan komad), ili da se otvoriš za neki bolji uređaj, tj. na primer Sandisk, Cowon, Zune, iRiver ili nešto u toj klasi (naravno i oni mogu da se pokvare, ali mnogo, mnogo ređe, plus imaš solidnu podršku, i od firme sa updateima FW-a i FAQ-ovima, i od drugih korisnika na forumima pa se neke stvari reše i bez reklamacije). Da ne govorimo o boljim čipovima, boljim ekranima i boljoj podršci za različite audio i video formate. Sandisk Sansa ima npr. uvoznika u Beogradu koji radi sa foto-radnjama tako da verovatno možeš da naručiš ako se odlučiš da ti stigne u neki STR u Kraljevo. Imaju i sajt (mislim na uvoznika) ali nemam vremena da ga tražim, naći ćeš ga preko Googlea ako ti zatreba. Ovo sam namerno naglasio jer za ostale firme koje sam spomenuo ne znam da li ima regularnih uvoznika. Pogledaj eventualno na IT Svetu ili PC berzi.
Ja imam Cowon i teško je objasniti sve razlike u odnosu na kineze ali veruj mi na reč da su _ogromne_. Jedino što je tačno da će ti trebati bar 100 EUR a verovatno i više (npr 150). U suprotnom ne očekuj čuda.
Ne znam šta bih ti još pametno rekao, verovatno si i sam uvideo kako stoje stvari.

jesam,zahvalan na savetu,ali Cowon NIGDE ne nalazim...:(

Inace,nasao sam Blueberry Black Cat Exit (ono 3.o" screen) za 70 eura (5000 din)?
Jel to OK cena??

Da li se sprema neki pad cena MP4 plejera?

jesam,zahvalan na savetu,ali Cowon NIGDE ne nalazim...:(

Inace,nasao sam Blueberry Black Cat Exit (ono 3.o" screen) za 70 eura (5000 din)?
Jel to OK cena??

Da li se sprema neki pad cena MP4 plejera?

Zato sam ti dao predlog za Sandisk, njega ima u Srbiji (nisam imao nijedan model ali dosta ih hvale).
Cene će sigurno padati sa padanjem cena flash memorija, a da li će (značajno) padati i po drugim osnovama, teško je reći.

Pitam jer je pre mesec dana cena ovog Exit 2GB modela bila min 6.500 din,a sada je min. 5000 din...;)

Pa ne znam dal jos da se strpim za novo i veci screen,pad cene ili sada da uzmem..?

poz

:wave:

shvatio sam da nakon drzanja iToucha u ruci nema svrhe uzimati manji ekran za video od tog...da li se i PSP sa 4.3" racuna kao MP4 plajer? :d

Primećuješ da polako ideš ka sve skupljim i skupljim varijantama.
Lično ne bi išao na ništa manje od 8Gb.
Inače sandisk plejere možeš pogledati OVDE ljudi u toj firmi su veoma korektni i možeš s njima da se dogovoriš da ti pošalju plejer po nekom od njihovih partnera koji ili ide ili prolazi tu gde ti živiš i da te isporuka bukvalno ne košta ništa ALI su me baš neprijatno iznenadili pre neki dan, naime cene plejera su baš DOSTA poskupele.

Nije ni blueberry EXIT edition los. Drug je kupio verziju od 4 gb, i svidja mi se plejer. Ekran je dosta velik, i odusevio me je kvalitetom. Mislio sam da ce biti kvaliteta kao na blueberry tomcat ili nesto slicno, a na kraju je kvalitet ekrana blizu iPod Toucha, bez preterivanja. Jedino sto takav ekran sa sobom povlaci i veliku potrosnju baterije, sto moze da predstavlja problem. A i poprilicno je lep plejer. Jedino sto je malo bucmast. :) Za zvuk mogu isto da kazem da nije los, mada sa onim trashom sto se dobija uz plejer ne vredi nista. Tako da su neke bolje slusalice obavezne za pun uzitak. ;)

Nazad
Vrh Dno