Šta je novo?

!veeliko Pitanje!

PINHEAD

Čuven
Učlanjen(a)
07.07.2002
Poena
620
Mislim da bi zaista ovde trebalo da se skupe ljudi koji se iole razumeju u digitalne aparate i kupovinu istih.Ja jurim vec dva meseca povoljnu ponudu i nisam jos uvek imao nista interesantno.Pa ljudi da li je moguce da se ovde prodaju aparati od 200 dolara za 400 i vise eura!!Pa kakva smo mi to zemlja?Dajte molim vas,posaljite sve informacije gde se kod nas i kod koga moze pronaci pristojna ponuda,novo ,polovno,ispalo iz kamiona,stagod!!.Ocajan sam,ocu vec da kupim taj aparat!!!!!!!
:( :( :( :( :(

PINHEAD je napisao(la):
Pa ljudi da li je moguce da se ovde prodaju aparati od 200 dolara za 400 i vise eura!!Pa kakva smo mi to zemlja?Ocajan sam,ocu vec da kupim taj aparat!!!!!!!
:( :( :( :( :(

Dobrodosao u klub :wave; :(

Uf samo kad se setim koliko sam se ja nervirao dva-tri meseca oko aparata, MaX dobro zna :D , smorio sam sve ljude oko mene, jedva sam nabavio neki Kodak da mi radi posao dok ne stigne Canon iz Amerike. Ako zelis dobar aparat (ma kakav god) za normalnu cenu najbolje da narucis od nekog preko, evo ja ti mogu ponuditi ovaj moj Kodak, DC200+ model, ako si zainteresovan posalji ponudu, mada sumnjam da cemo se naci sto se cene tice :whip

auuhh!!

E do j...Hajd sad ti meni reci kako ja to da izvedem (to narucivanje iz amerike) posto nemam nikog tamo?...sta mislis da li bi neko bio toliko ljubazan da mi to donese odande:)I koliki je cim na grani zbog toga?Jos bitnije koliko se placa carina i ostale taxe i koliko je to posto od ukupne cene aparata?:p :p :p

Vrh Dno