Šta je novo?

Veeeliki problem sa TV kartom K World 7131

Stich

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2007
Poena
301
:wall:
:crash:
Ma valjda neće doći do toga da razbijem komp. Mada me izluđuje.
Sve je počelo kad mi je ispao daljinski koji posle nikako nije reagovao, pa je došlo do problema sa zvukom (na svakom kanalu krči zvuk ili nestane ili se čuje eho). Sta da radim ????? Sem da kupim novu ;) to je krajnje rešenje.
Pozdrav

...........

Pogledaj da li si u podešavanjima podesio tonski podnosilac na BG, ako je na DK obično zbog taga ton ''šusti".

A koji ej software u pitanju, ako je PVR winfastov hoce da krci i susti, bar kod mene, kada sam stavio PVR2 sve je prestalo, tako da mozda je to u pitanju, probaj, a chip na kartici je taj 7131, samo je kartica leadtek global serija.

Hvala na pomoći , ali nešto mi nije jasno sve je super funkcionisalo, sta se desilo pa se sve sludelo.
Gde da nađem PVR2 :)

Malo kasnim....guzva u saobracaju..:)
za PVR2

Hala Rikardo kako kažu nikad nije kasno jer problem sa zvukom i dalje postoji.Skidala sam i razne drajvere i za zvučnu i za TV karticu.Popravilo se stanje ali pucketa i dalje nekad manje nekad više ili se samo izgubi zvuk o daljincu ni ne razmišljam trenutno samo da zvuk regulišem. Mrzi me da podižem sistem ponovo kako mi kažu jer "moguće je da neki od programa ili već nešto blokira TV karticu", a zvuk na svemu ostalom je OK. Hvala na trudu

Hmmm, razumem muke.Elem da izdetaljisem sta se desli kod mene pa ti mozda i pomogne, Tv karta je Leadtek Xp2000 Global serija, sa obicnim PVR1 programom koji dolazi uz kartu (Conexant chip zaboravio koji tacno model) dolazilo je do krcanja pri gledanju odredjenih kanala, skidao sam i novije drajvere ali nije pomoglo dok nisam skinuo PVR2 i njega instalirao preko ovog prvog, na start up ikonu pvr-a desni klik da se alnouduje iz memorije, da prihvati daljivac za PVR2, restart racunara, skeniranje kanala i gotovo sve radi savrseno.

imam problem sa Kworld tv7131 kartom. Kada pokrenem program PVR plus nece da mi pusti sliku dok ne kliknem na REC dugme. Onda stopiram snimanje i normalno ide slika

Nazad
Vrh Dno