Malopre sam kupio BOSCH WGG14204BY.
Ima u G.....za 60 000, mislim da je to ok cena za ovu masinu, gledao sam i po ostalim radnjama i nisam nasao nista jeftinije. Eto ko olanira kupovinu...
Ptetrazi, ostavio sam i gde sam kupio, ne mogu da kacim link jer je to reklama. Obicno bude razlika u kapacitetu, energetskom razredu i broju obrtaja centrifuge. Govorim o uredjajima iste serije, a razlike izmedju dve serije, npr 6 i 8 su velike, pre svega u kvalitetu izrade.Koja je to serija?
Ne znam koja je glavna razlika između serija 6 i serija 8?
I u seriji 6 ima više sličnih mašina, čak ne uspevam ni da pronađem u čemu je razlika u ceni u mašinama koje su iste serije. Jedina razlika koju sam uvideo je kapacitet (kg). Da li je to jedina razlika?
Takođe planiram i kupovinu mašinu za sušenje veša pa bih upario dve Bosch mašine, ali je takođe razlika u ceni u serijama 6 i 8 velika pa nisam siguran da li zaista ima tolike razlike.
Moram da priznam da su ispali maksimalno korektni. Preuzeli su mašinu, vratili novac.Jeftina izrada masine, a stavili jak motor i konstrukcija ne moze da to podnese.
ja bi tu uzeo pare dok moze, i kupio nesto drugo.
Sto se polovnih tice - Miele. Treba pratiti ponudu pa kad naleti - naleti.Moram da priznam da su ispali maksimalno korektni. Preuzeli su mašinu, vratili novac.
E sad, postavlja se pitanje šta uzeti do tih 300 evra, a da valja? Ima li nešto?
Ili možda neku polovnu ali veoma kvalitetnu? Ima li neka preporuka???
Ovo ne postoji.polovnu ali veoma kvalitetnu
Ima ponuda po oglasima mašina koje su radile jedva godinu dana po apartmanima u Nemačkoj. Izgledaju potpuno nove, a cene su do 200 evra. Video sam recimo Whirlpool 6.Ovo ne postoji.
stvarno verujes u tu pricu?Ima ponuda po oglasima mašina koje su radile jedva godinu dana po apartmanima u Nemačkoj. Izgledaju potpuno nove, a cene su do 200 evra. Video sam recimo Whirlpool 6.
Mislim da se sastoji od njihovih delova,a ne od Indesit delova.Kako mislis original?
Mi smo pre neki dan kupili takvu u radnji na Kanarevom brdu. Pokušali da nađemo oštećenje i nismo uspeli. Mašina je nova.Jel ima smisla kupovati onu belu tehniku sa oštećenjem ili izbaciti tu misao iz glave i kupiti novo u radnji bez oštećenja?
Pod oštećenjem jedino mislim na estetiku.