Ovo nisam znao. To je dobra vest jer je moguće da je model jednostavno takav. Sutra dolaze pa ću da vidim šta i kako dalje...Reset nema nikakve veze sa masinom,a ni ovo ostalo.U prvih 6 meseci imas pravo da ti vrate novac.
Ako bude cepala na 800 ili 1000 onda je do masine problem.Evo da javim da je serviser bio i zaključak je sledeći - iznutra je lupalo crevo a za vibriranje mašine nema leka jer je, kako reče, pod neravan, pa je savet da se uklučuje na 800 obrtaja umesto na 1200. Što se cepanja majici tiče, rečeno mi je da je do prepunjavanje mašine. Mora da ostane prostora unutra da može ruka da se provuče na vrhu. To je savet. Ponuđen mi je i povrat novca ali o tome ću da razmislim jer ima još mesec dana za reklamaciju...
Bosch ili Lg.Ima i Electrolux za 75 hiljada.Moze li neko da preporuci ves mašinu do 600 evra?
Nasao sam ove modele: Bosch WGG14402BY, LG F4WV3S9AIDD, ELECTROLUX EW8F228SImas vise modela iz serije 6.Do 600 evra Bosch serije 6 ili onaj Lg model sa crnim vratima od 1400 obrtaja.Vidim ima i Electrolux od 9kg i 1400 obrtaja u za 75 hiljada.
Bosch ili Lg.Ima i Electrolux za 75 hiljada.
Pitanje je koliko je velika razlika između 800 i 1200 kada je ovaj problem u pitanju...Ako bude cepala na 800 ili 1000 onda je do masine problem.
Zaključak je da mašina ne može da radi na 1200 obrtaja jer je pod neravan... Serviser je nivelisao mašinu tj. nožice, ona stoji pravo ali na 1200 obrtaja se trese... Ukratko.Povrat novca u punom iznosu treba biti ako je uocena neka neispravnost u toku prvih 6 meseci.
Nije mi bas jasno sta su tebi zakljucili?
Ništa se time tj. zamenom ne bi dobilo jer je očigledno do samog dizajna tj. izrade mašine. Jednostavno mislim da je njen maksimum 800 obrtaja.Uopšte ne moraju da vrate novac. Mašinu moraju da zamene novom na zahtev kupca, ako je neispravna.