Pre mesec dana sam podneo zahtev za 50/2. Razlog zasto sam cekao gotovo mesec dana do preuzimanja opreme je navodno bio da su morali da porade na centrali. Nakon sto sam preuzeo opremu pre desetak dana, poceli su lagovi, odnosno ping mi skoci na par sekundi i posle toga je normalno. Najvise se desava na live streamingu kao sto je twitch.tv, onda u igrama cs:go, lol, h1z1, ponekad i u wow-u. Internet jednostavno zabode na par sekundi, zalaguje mi i skype call u tom trenutku i posle toga je sve u redu do iduceg puta. Danas su mi pustili 50/2 brzinu i postalo je jos gore rekao bih. Twitch.tv streamove skoro pa uopste ne mogu da gledam, zakucaju nakon minut i moram osveziti stranicu, cak mi i facebook izbacuje probleme prilikom chatovanja i cekam 10tak sekundi da se uspostavi konekcija.
Skinuo sam i net uptime monitor program koji belezi gubitak signala/skok pinga i kad god mi internet zabode, ping bude crven i skoci na 200+ na programu.
Pozvao sam tehnicku podrsku i prijavio problem, ali me zanima da li neko moze da mi kaze u cemu bi mogao biti problem, jer ko zna kad ce oni pozvati, u najgorem slucaju ja cu njih morati jos par puta zvati.
Skinuo sam i net uptime monitor program koji belezi gubitak signala/skok pinga i kad god mi internet zabode, ping bude crven i skoci na 200+ na programu.
Pozvao sam tehnicku podrsku i prijavio problem, ali me zanima da li neko moze da mi kaze u cemu bi mogao biti problem, jer ko zna kad ce oni pozvati, u najgorem slucaju ja cu njih morati jos par puta zvati.
Poslednja izmena: