Šta je novo?

VBulletin >2.0.0

Heechee

Čuven
Učlanjen(a)
15.06.2001
Poena
619
Jel ima neko ko bi mogao da mi posledi neku verziju Vbulletina tipa 2.2.4 ili nesto slicno? A da nije time limited itd....

Hvala unapred!

idi na www.filesearch.ru ukucaj vbulletin i ima 2.2.1 sa nekog ukrajinskog servera...

Heechee je napisao(la):
Jel ima neko ko bi mogao da mi posledi neku verziju Vbulletina tipa 2.2.4 ili nesto slicno? A da nije time limited itd....
Hvala unapred!

Sada bi ti na EFNetu rekli "Ti mora da si na misiji da moraš da imaš najnoviji softwer." :D ali ja neću. Samo ću reći jedno. Ovde se polako gubi pojam Wareza koji je "projektovan" tako da se softver deli sa drugima, a ne čuva samo za sebe. I nikada mi neće biti jasno zbog čega tolika pompa oko vbulletina ili bilo kog drugog komercijalnog foruma??? Koga god sam pitao, bilo je "Pa znaš to se teško nalazi...." E moja poruka tim ljudima(a oni znaju ko su) je "Terajte se!".
Care, imam za tebe ako nisi nabavio v2.2.4 spyware fixed(jeste, dobro si pročitao) ali te obavezujem da je ne širiš ljudima od kojih si već tražio a nisu ti dali, a znaš da imaju... Javi se na mail pa da ti šaljem. Oko 450k. Btw, imam i UBB 6.2.1 ako te zanima...

Vrh Dno