Šta je novo?

Hardver Vazdusni kuleri -50e

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Matija00

Poštovan
Učlanjen(a)
21.08.2015
Poena
80
Pitanje za one koji prate razvoj situacije sa vazdušnim kulerima, koji je trenutno bestbuy od okeana opcija ? :unsure:

Ako uzmemo za primer da 15e razlike na duzi vremenski period kupcu ne znači ništa, jer dobar vazdušni kuler živi duže od vlasnika.

Šta je apsolutni bestbuy do 50e.. ?

Vidim postoji svašta od opcija od ID Coolinga, Deepcool AK620, Thermalright Assasini, Artic 36 itd...
Molim da se računaju cene koje su nama dostupne.. Artic 36 za 20 dollara negde bogu iza nogu se ne računa... dakle mađari, KP, domaće radnje.. (y):)👊

@Dwyane Wade
Добар је "Lc-power cc95", ја сам га раније користио са i7 3770 и био је ок, али да сада бирам, узео бих RAIJINTEK THEMIS II за 2к дин.

Јеси у домаћој радњи узео freezer 36 ? Да га замениш за нешто друго ?
Da, uzeo sam ga kod nas. Stavio sam opet mx6 pastu. Imalo je dovoljno za još jedno nanošenje. Posle sam našao u fioci onu roze cm cryofuze pastu.

Ako veruješ još nisam pustio nijednu igricu. Imam instaliranu RDR 2 pa ću da proverim. Ako se dobro sećam, pre je temperatura išla do 75 stepeni i za cpu i za gpu(rx6800).
Ne verujem da će rezultat biti bolji jer sam na starom hladnjaku imao isti ventilator kao sad. Možda bude neka sita razlika jer sad na hladnjaku ima 2 ventilatora plus sam stavio 2 ventilatora na gornjoj strani da izvlače vazduh ih kućišta.

Testirao sam i temperatura je 64-70 za cpu i 73 za gpu. Mislim da su ovo ok rezultati.

Nazad
Vrh Dno