Šta je novo?

Vazduh u bocici

A tek traktorska guma sto ima pritisak...najbolje da se javi neko ko je koristio ovakve kompresore (sa modelom i ako je moguce linkom), da vidimo iskustva u praksi.

Pa ocigledno da niko nije koristio, jer bi sve vec javio neko 😛

@PJ, Tačno, lepo si rekao, ja takođe s njim naduvavam gume i za to je odličan, ali nema tog nastavka koji će suženjem protoka toliko da pojača pritisak da bi mogao da se npr. izduva hladnjak procesora ili šta god.
Sviđa mi se ova DIY fora sa gumom koju je pomenuo @bmibmc.

Pa jel se na kraju isplati uzimati one male kompresore za gume sto kostaju oko 1000din i jel moze onaj nastavak za loptu da zavrsi posao za izduvavanje kucista ili ne?

Jer se ja razmisljam da uzmem jedan mali kompresor da bih mogao da izduvavam kuciste. Ali samo ne znam koji?

Trenutno koristim onaj kompresovani vazduh u boci.

Stara maketarska fora kaze: kupi unutrasnju automobilsku gumu, nju naduvaj i koristi kao izvor vazduha pod pritiskom 😉

Pa nema vec 50 godina unutrasnjih automobilskih guma, sve su tubeless 🙂
Mozda si mislio na unutrasnju gumu za biciklu?

^😛lez na primer. U tvom predzadnjem postu nema ni jednog smajlija 😛

a ova jedna bocica se moze iskoristiti tipa za 2 ciscenja? kakva su iskustva?

Pa da, ako racionalno budes trosio jedna bocica moze da ti bude za dva izduvavanja.

Jos mi nije niko odgovorio, jel se isplati na kraju uzimati one male kompresore? I da li ce moci sa njima lepo da se izduva kuciste uz onaj mali nastavak za loptu ili ne? Kakva su vasa iskustva sa njima i kako izduvavaju? Hocu da pazarim jedan, samo jos ne znam koji?

pa rekli su pre tebe ljudi da tesko sa ovim moze. Nemamo dovoljan uzorak ljudi da kazemo 100%. Bilo bi strava da moze, daleko isplatljivije. Ako imas 1000dindzi viska rizikuj pa nam javi da znamo sta da radimo. 🙂

Pa nema vec 50 godina unutrasnjih automobilskih guma, sve su tubeless 🙂
Mozda si mislio na unutrasnju gumu za biciklu?

Nisam, unutrasnje se jos prodaju. Upotreba: kad ti tubules pusta, a ne mozes/neces da nadjes/trazis problem. Bilo je na pumpama i (cini mi se) u Trayal prodavnicama.

Pumpa za dušeke 220V odlično završava posao. Moju sam dobio uz turbomaximus krevet, ima tri nastavka, ja koristim srednji generalno, a najmanji za skučene prostore u kućištu.
Batalite te za gume, za njih treba pritisak u samoj gumi da bi radile kako treba, ovako ne vrede.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno