Šta je novo?

Vaskrslo Zlo - Doom 3 Ressurection Of Evil

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
...se pojavio :)
Videcemo sta ce sve doneti, za sada se zna da imate isto oruzje kao i u HL2 (pandan gravity guna kome sam zaboravio ime) tako da ce oni koji vole da igraju fps bez pucanja konacno moci da uzivaju :) a takodje je cuvena baterijska lampa integrisana na pucu :)
'ce da vidimo! ;)

A kada se ocekuje kod nas? :trust:

POZ :wave:

sutra, mmmmmm! Mnogi ljudi po stranim forumima su veoma zadovoljni, sada je to pravi doom3!

Iskreno se nadam da ce doci ubrzo. Zna li se na koliko diskova dolazi, koliko ima nivoa,...?

Another blast from the past comes in the multiplayer options. Threewave Software, the team responsible for the original capture-the-flag game style in Quake, is doing the same for Doom 3. It'll come with four new multiplayer maps, and a raised player limit from 4 to 8, but there will be no cooperative play -- "We're saving it for the Xbox version," Hooper commented.

Finally, and in keeping with the game's new combat engineer star, there's a physics-based weapon called the Ionized Plasma Levitator, or Grabber. "Physics plug-ins are just fun," Stratton said, and the Grabber will let players throw around smaller creatures and slam them into walls, fling barrels at enemies, and even pluck projectiles like fireballs or rockets out of the air.

Preview - http://gamesdomain.yahoo.com/pc/doom_3_resurrection_of_evil/preview/58715

http://gamesdomain.yahoo.com/pc/doom_3_resurrection_of_evil_expansion_pack/files/64818 - Doom 3: Resurrection of Evil Trailer (112.9 MB)
Official trailer for Doom 3: Resurrection of Evil.

Ma stigao je vec juce, samo me nevidjeno mrzi da instaliram krsh D3 da bih probao ovo. Inace, igra ide na 1 cd...
ps. Znaci, "propast" je def. propala kad moraju da ubacuju oruzja od ljute konkurencije u igru... :d

evo igrao sam malo, u principu, ko je voleo Doom3 volece i ovaj expansion, posto je u sustini isto sve. Malo na nacin igranja utice novo oruzje "grabber" tj. gravity gun, posto zahteva drugacije igranje, ne moze se bilo sta dohvatiti sa njim. Inace, grabber je dostupan odmah na samom pocetku igre, kao i sachmarica i machine gun, i naravno pistolj. Tako da se odmah startuje sa oruzjem, za razliku od D3 gde se igralo samo sa pistoljem u pocetku. Sve u svemu, pravi D3 expansion...

I najvaznije pitanje: Da li su burici napokon korektno odradjeni? ;)

Koliko ima misija, mislim jeli vrijedan isataliranja 3CD-a???

Ne znam za vas,ali ja cu bez razmisljanja instalirati ovaj dodatak. Ipak je to DOOM fransiza.
Jedva cekam da nabavim!

M3 je napisao(la):
Koliko ima misija, mislim jeli vrijedan isataliranja 3CD-a???

Ne vredi, gde da se cimas, pa treba 3CD-a da promenis!
:wave:

Ma najvaznije je da ima lampu na puci da ne moras vise da menjas iz jedne ruke u drugu :)

Meni je upravo nemogucnost drzanja i oruzja i baterijske lampe bila najbolja stvar (i ono sto je razlikovalo igru od AVP). To je uterivalo strah u kosti, jer znas da ce da ti iskoci neka karakondzula, a ti sirotan sa baterijskom lampom u rukama (pa sledi panika i menjanje na pistolj :D )
Mislim da je bas to podizalo adrenalin. Mozda nije najbolja igra koju sam igrao, ali je bas bila efektna u tom svom fazonu, pa se nadam da to nisu upropastili u expansion-u.

[Mancha] je napisao(la):
Meni je upravo nemogucnost drzanja i oruzja i baterijske lampe bila najbolja stvar (i ono sto je razlikovalo igru od AVP). To je uterivalo strah u kosti, jer znas da ce da ti iskoci neka karakondzula, a ti sirotan sa baterijskom lampom u rukama (pa sledi panika i menjanje na pistolj :D )
Mislim da je bas to podizalo adrenalin. Mozda nije najbolja igra koju sam igrao, ali je bas bila efektna u tom svom fazonu, pa se nadam da to nisu upropastili u expansion-u.
Slazem se sa tobom...ovako mi je nekako standardno ne znam jos ga nisam probao ...ali jajvjerovatnije j da cu ga probati!

[Mancha] je napisao(la):

Upravo tako! Najgora je muka bila da li zaci iza sledeceg koridora sa lampom ili bez nje. Panika na sve strane. Ovako ce biti mozda malo realnije ali sa redukovanim momentima "poskakivanja u stolici". No, ukoliko svetlosni snop ostane dovoljno uzan, nece biti problema. Jedino sto ce u tom slucaju oni nesrecni defaultni zombiji biti bas bas beskorisni jer ce se bas lagano ubijati. Njima i jeste bila fora sto su na nekom ultraskrovitom mestu pa ti kad udjes lampom pomislis sve je cisto, a oni krenu lagano da ti se prikradaju...

P.S. inace, koliko sam citao previewove (ako je ostalo kao i u njima) bat. lampa je integrisana samo na obicnu automatsku pusku, za sve ostalo mora da se menja...

Mogao si i ranije da ih "chuknesh" lampom po tintari... :d

da samo je taj strah nestajao posle max 1/4 igre i moglo se tacno predvideti gde te ceka sledeci... uz to i nisu toliko strasni, vise su mi bili smesni sa bacanjem onog vatrometa isl forama......

Kod mene bogami ne jer sam koristio slusalice i toliko sam se bio uzivio da sam panuo sa stolice bio.Znaci mnogo mi se svidjala ona fora sto stalno moras lampu da vadis !!!

baterijska lampa mora da se menja i dalje kao sto je bilo u D3 (bar ja nisam provalio kako da je "integrisem" u oruzje). I, ne vidim sta je to toliko strasno, zombiji su ionako slabi dosta. Primetio sam da oni standardni sa bacanjem vatrenih lopti, moraju bar 10 puta da me odvale da bih umro, za tih 10 puta imam dovoljno vremena da promenim sva oruzja, palim-gasim lampu i sl. Pojavili su se i neki zombiji koji bacaju plave lopte, a ne secam se da ih je bilo u originalnom D3, brzo se krecu, mogu da skacu i penju se po zidovima, jaci su od onih sa crvenim loptama. Davno sam igrao (i kratko), mozda ih je i bilo, ne secam se.

Mnogo vise me je plasio AVP, pogotovo zbog fenomenalne mjuze preuzete iz Alien i Predator serijala filmova...

Mene AvP nije plasio zbog bilo kakve muzike vec zato sto ne vidim neprijatelja. I nisam se nijednom uplasio kao Predator, jednom sam se uplasio kao Alien (kad sam naleteo na predatora :d ) i kao marinac je bila non-stop frka jerbo ukoliko za sekund zakasni refleks odo ja kod Manitua u vecna lovista svetog duha u drustvo cukundede vracha Zalosne Sove, dobrog prijatelja Komandanta Marka :D

I meni je AvP delovao strasnije sa vise nepredvidjenih cimanja ali samo kad sam igramo kao marinac.Secam se jednog dela igre gde si trebao da odes dole u leglo, nista se ne desava neko vreme, a onda pakao.Stvarno neprevazidjeno.

Pa naravno da je AVP bio jeziviji, pogotovo kao marinac, kad su neprijatelji mnogo mocniji i brzi. Alien stigne do tebe dok trepnes, a ti ga pogodi dok se krece po zidovima i plafonima, a onda te odvali u dva udarca...

Ama ljudi bitno je da se ima igrati nesto kvalitetno nakon duzeg vremena ***** baterisku lampu bitno je da se tambura :smoke:

ja sam zbog tog straha igrao igru samo nocu posle 12 sa ugasenim svetlom u sobi, pojacanim zvukom (ali ne bas mnogo ipak je to posle ponoci)... a da vidite kako neki igraju, bez senki, sa gammom na 1.5 sve isprano kao da je suncan dan na Marsu...

a opet i pored svega nije mi bilo toliko strasno...

jedva cekam da ponovo razbijam baterijsku o glavu onih demona

Znaci izasao Doom 3 Ressurection Of Evil, sad sam nasao sa cime da mucim komp za vikend :)

Poslednja izmena:
sale prdez je napisao(la):
jedva cekam da ponovo razbijam baterijsku o glavu onih demona
Ma, samo im uperi u oci tu lampu, ima da ih oslepi istog trenutka, posle tolikog mraka. A onda, dok su ranjivi, onako natenane ih izlupas istom. Sta ce ti oruzje pored svemocne baterijske lampe i onesposobljenih protivnika? :D

Nabavio sam danas expanssion za Doom 3 i ovo malo sto sam odigrao do sada je ostavilo odlican utisak na mene. Eto toliko, odoh da igram. Pozdrav.

Vrh Dno