tarmiricmi
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2015
- Poena
- 51
Posto nisam dobio potpuno resenje na topicu (Igrice izlistane po godini), ali moram priznati da sam dobio koliko toliko adekvatan odgovor, odlucio sam da pitam domace gejmere na svakih 7 dana koje su im omiljene igrice sto su izasle odredjene godine za PC (u ovom slucaju 1995). Razlog? Vise nisam aktivan sto se tice novijih igrica, a da stalno jurim neku konfu sto moze dobro da podrzi igrice novije (i buduce) generacije ne mogu. Mislim da bi ovakva tema bila veoma zanimljiva s' obzirom da mnogi od nas mladjih, koji su jedva hodali pocetkom, sredinom ili krajem 90ih, ne znaju za naziv nekih legendarnih (ili makar dobrih) igrica ili cak uopste nemaju pojma za igrice iz nasih "pelenaskih" perioda!
Npr, secam se da sam kao mali gledao brata kako igra Sanitarium (1998), tipa od 2010. godine sam trazio koja je igrica, a ni moj brat nije uspeo da se seti koja je dok nisam sasvim slucajno naleteo na internetu do pre nekih par nedelja.
Dakle - tema - Domaci gejmeri - nabrojte svojih makar top 3 igrica koje su izasle 1995. godine, a da ste ih vi bezobzirno przili za svojim kompjuterom
Dakle - tema - Domaci gejmeri - nabrojte svojih makar top 3 igrica koje su izasle 1995. godine, a da ste ih vi bezobzirno przili za svojim kompjuterom