Šta je novo?

Vase misljenjeo ovoj AM2+ ploci

Rikardo

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2006
Poena
301
Heh,
Interesuje me vase misljenje o sledecoj ploci (naravno i iskustva ako je neko poseduje i pitanje za njega gde ju je kupio i za koje pare):

*J&W RS780UVD-AM2+

Kako bi se slozila uz:
*AMD 5000+ BE
*Geill DDR 8000Mhz 4x1Gb

Ako po vama postoji bolji izbor u tom cenovnom rangu voleo bih da ga izlozite i obrazlozite.

Pozdrav

Evo ti jedan review:

http://www.ocworkbench.com/2008/J&W/J&W RS780UVD-AM2+/g1.htm

Čini mi se da je izbor ove ploče lutrija - u ovom testu su uspeli da oc-uju samo promenom množioca (CPU X2 5000+ BE), možda je to sada ispravljeno novim BIOS-om.
Što se mene tiče - ja bih se držao proverenog proizvođača kod nas - Biostar-a, čija je kompletna T-serija ploča stvarno odlična za pare koje košta.

Poslednja izmena:
Ne znam kakve su J&W ploče gledao sam ovaj test koji je objavljen ali da sam na tvom mestu uzeo bih nekog drugog proizvodjača recimo Biostar ili Gigabyte sa istim chipsetom jer dok se J&W ustali kod nas procice vremena osim ako ti voliš da budeš test pilot za novi brand na našem tržištu;)

Dobra Ploca I Za Ubuduce Mislim Na Phenom Procesore.
Ko Zna Mozda Budesh Jednog Dana...

Pa uz 5000+ BE boli te uvo za opcije u BIOS-u, svaka će ti AM2 ploča biti dobra. Ja imam nejjeftiniju neintegrisanu nf520le, pa CPU radi na 3200 MHz opušteno...A ovaj J&W ti je egzotika (kod nas), ne bih ja experimentisao sa tim..Prosle godine uzeh tako JetWay ploču za koju još nije izbačen bios koji uredno prijavljuje Athlone LE, doduše šljaka sve, ali malo neozbiljno od strane proizvođača..Drž' se marki koje su kod nas prisutne malo duže.
Poz.

Nazad
Vrh Dno