Šta je novo?

vase misljenje...

danijel07

Cenjen
Učlanjen(a)
14.11.2010
Poena
169
nudi mi lik iphone 4,ios 5.0.1 bb 02.10.04 odkljucan gevey karticom.na slikama izgleda strava,u folijama ga drzi od kad ga kupio,star je cetri meseca(bar tako kaze)a cena je 360. zanima me vase misljenje? zar nije to mala cena? da ga nije on nesto po**** pa ga prodaje?

To uopšte nije nešto posebno niska cena, pre bih rekao relativno korektna.
Pogledaj, probaj i ako je sve kako treba i ako si zadovoljan kupuj.

zar nije to mala cena? da ga nije on nesto po**** pa ga prodaje?
Prijatelju nov SimFree mozes kupiti za 400e :-D a 4s 500 e cini mi se nisam siguran provericu koliko je naravno takodje simfree 16gb naravno cene su preko u apple store legalno, ako imas nekog bolje razmisli o takvoj kupovini ;-)

Poslednja izmena:
Da ima nekog preko da mu kupi, verovatno ne bi ni pitao ovde da li da kupi ovaj polovan.
Kako volim ove "sjajne" predloge, prosto da ne poveruješ.

Dodas 100 e (verovatno i manje :)) i uzmes SGS 2 nov ;).

Prijatelju nov SimFree mozes kupiti za 400e :-D a 4s 500 e cini mi se nisam siguran provericu koliko je naravno takodje simfree 16gb naravno cene su preko u apple store legalno, ako imas nekog bolje razmisli o takvoj kupovini ;-)

mozda je preko ta cena ali kod nas nisam naso obicnu 4 ispod 490 novu i to od 8gb.... pretrazio sam sve zive radnje i po netu.

Iskreno mnogo je to kesa za Gevey. Moze da se nadje u odlicnom stanju cak i da bude u garanciji za nekih 330, 340€. A sim free imas od 380€ pa navise. Tako da ako ti nije hica bolje jos malo sacekaj, naletece neki dobar za fine pare. ;)

Da ima nekog preko da mu kupi, verovatno ne bi ni pitao ovde da li da kupi ovaj polovan.
Kako volim ove "sjajne" predloge, prosto da ne poveruješ.

A tvoj post je veoma "poucan" volim takve koji pisu samo da bi pisali Prosto da ne poverujes zaista... Ja momku dajem savet mozda nije svestan cene jer vidim da je nov na ovom polju ocito nema ko to da shvati ;-) a i vidim da sam sebi spamuje temu. Octio je da je nov pa ne zna za edit.

Poslednja izmena:

Ja bas nisam video negde 4S za 500e? Cak i u USA je oko 540, u EU je uglavnom oko 600e u Svajcarskoj doduse 530 i moze se racunati na povrat poreza iz EU. Kod nas po oglasima uglavnom oko 650 mislim na 4s 16Gb.

Ja bas nisam video negde 4S za 500e? Cak i u USA je oko 540, u EU je uglavnom oko 600e u Svajcarskoj doduse 530 i moze se racunati na povrat poreza iz EU. Kod nas po oglasima uglavnom oko 650 mislim na 4s 16Gb.

moze se naci za 500e 4s sim free :) samo treba znati gde a i rekao sam cini mi se i da nisam 100% siguran ;-)

Nisam rekao da nema vec da ja nisam video :)

I ja bi voleo da znam gde ima 4S za 500e da se nadje, tu cenu jos uvek nisam video :)

Vrh Dno