Šta je novo?

Vase misljenje

Caramba

Čuven
Učlanjen(a)
31.07.2003
Poena
620
Ja sam laik za kompjutere pa me zato interesuju vasa misljenja o mom monitoru(Samsung SyncMaster 755dfx) i grafickoj(MSI GeForce FX5200-T128 DDR 8911
Hvala

Caramba je napisao(la):
Ja sam laik za kompjutere pa me zato interesuju vasa misljenja o mom monitoru(Samsung SyncMaster 755dfx) i grafickoj(MSI GeForce FX5200-T128 DDR 8911
Hvala

Kako da ti objasnim, a da se ne rasplaces ?? Hm.
Recimo ovako. Nisi na pocetku posta morao da napises da si laik za kompjutere, posto se po izboru monitora i graficke to vidi. :mrgreen:

Sorry. Morao sam. :twisted:
Hvala i tebi na pitanju.

P.S. Imas milione treadova o tome, pa mozes da ih proucis, narocito u vezi monitora. Cela ta DXF serija "flat" nije nego monitora je nikakva.
Izgleda da je Hyndai sa Dynaflat cevima na visini zadatka.

Pa monitor i nije bas toiliko los, U svakom slucaju bolji je od 753S, 753DFX, LG 700S, Hansol 730E i sl...

Mamu da mu *****
Nemam srece s tim monitorima,pre ovog sam imao neki Daewoo 15" slika mutna ko Dunav-oci su mi ispale,pre njega Philips 1‚4" najgori monitor u istoriji monitora...ja sam talentovan za kupovinu losih monitora

Citao sam prethodne teme,i za sad nemam problema,a dokle ce to da potraje :(
mada masina mi samo sluzi za surfovanje,muziku i igrice 8) ,videcemo

Interesuje me da li je graficka,bolja od geforce 4 serije ili ne?
Ovoga puta bez zahvaljivanja....

notax je napisao(la):
...

Kako da ti objasnim, a da se ne rasplaces ?? Hm.
Recimo ovako. Nisi na pocetku posta morao da napises da si laik za kompjutere, posto se po izboru monitora i graficke to vidi. :mrgreen:

Sorry. Morao sam. :twisted:
Hvala i tebi na pitanju.

P.S. Imas milione treadova o tome, pa mozes da ih proucis, narocito u vezi monitora. Cela ta DXF serija "flat" nije nego monitora je nikakva.
Izgleda da je Hyndai sa Dynaflat cevima na visini zadatka.

Sta fali DFX seriji monitora molim te... Imam 757dfx i sljaka samo tako, da ti se ne cini da preterujes pomalo????

Caramba evo i Marsal da ti kaze sta misli:)
Nije bas tako crno kao sto to kolega Notax kaze, ozbiljno. Taj monitor ima ispod sebe isto koliko ima iznad sebe sto znaci da je OK. Meni se nije svideo jer su mi se oci brzo umarale ali je definitivno OK.
Graficka karta je i vise od OK.
Nemas razloga da places niti da tugujes za bilo cim. Za to sto ti radis konfa ti je z-v-e-r!

:happy:
telegram_sam i Broz,mnogo vam hvala,vec se osecam bolje...ali za svaki slucaj vise necu da otvaram ovu temu...ne bih da kvarim utisak o tek kupljenom kompjuteru :D

Broz je napisao(la):
Caramba evo i Marsal da ti kaze sta misli:)
Za to sto ti radis konfa ti je z-v-e-r!

Mislim,... "z-v-e-r!". :mrgreen:
I onda kazete da ja zezam ljude. :whip :beat:

Iz mog iskustva Samsung crt monitore treba iizbegavati, izuzev one koji nisu proizvedeni u Češkoj. Prepoznaju se po zelenoj kutiji. Toliko :D

srdjan_r je napisao(la):
Iz mog iskustva Samsung crt monitore treba iizbegavati, izuzev one koji nisu proizvedeni u Češkoj. Prepoznaju se po zelenoj kutiji. Toliko :D

Slazem se. bili su dobri do pre 1-2 godine. Sada su medju najgorima na trzistu po kvalitetu delova i izrade.
Jeftiniji su Hyndai solidni (sa Dynaflat-X cevkama), a skuplji Viewsonic P75f+ i P95f+.

srdjan_r je napisao(la):
Pa slabo ti iskustvo, 757p i dalje ima dobru sliku bez obzira shto je dzabe.

Vrh Dno