Šta je novo?

VAS Standard na listingu!!! Sta je to?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zhile

Cenjen
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poena
170
Dobio sam racun za oktobar, mesecni racun mi je uvek oko 1000din, sad je dosao preko 1400. Odem na mts pult u posti, tamo mi daju listing i vidim 4 puta mi je naplaceno to "Vas Stanadard" i sve po 82.6 din. oni mi tamo kazu to je neko slao sms za nagradne igre.

Kad sam doso kuci odmah je poceo otvoreni sukob sa zenom, jer sam pomislio da je ona nesto slala. Medjutim, kad pogledam listing vidim da je usluga koriscena SVAKOG PONEDELJKA i to u priblizno isto vreme oko 1pm, a ja sam tada na poslu i telefon je kod mene, znaci nema sanse da sam ja nesto igrao ili slao.

Sta to moze da bude, nije li neka 'lopovska' aplikacija, koja radi u pozadini i u odrdjeno vreme salje nesto? Rec je on telefonu SE xperia mini, a os je android.

Ovih dana cu do glvne filijale MTS gde navodno tacno mogu da mi kazu sta je i kome je slato. Gledacu da to bude do ponedeljka jer ne bi da platim jos 82.6din :mad:

Stigao mi je racun gde su mi i VAS SMS i VAS MMS o din, ali imam neki VAS STANDARD, koji ide u okviru iznosa koji se naplacuje u korist drugog(NZRD), uzeo listing, i svakog ponedeljka mi se skida 82.6din, na mestu pozvanog broja pise STANDARD_MOBI_M a trajanje veze VAS Standard, nisam mogao da ga nadjem u listi :(

U MTSu su mi rekli to je neki horoskop, neka mboi zabava, pojma nemam sta, ja se na to sigurno nisam prijavio, uglavnom, poslao sam poruku na 2345 STOP, i stigla mi je poruka da sam se odjavio na sve servise. E sad, cekam ponedeljak pa cu da odem opet u MTS da proverim, jer mi ponedeljkom to zaracunavaju. Bar da su te poruke slali pa da mi i ne bude krivo, ali nista mi nije stizalo, tezak lopovluk, rade te na sitno ;)

Na kraju ce zena da izvuce deblji kraj, ko da gledam. :D

Na kraju ce zena da izvuce deblji kraj, ko da gledam. :D

Vec jeste, nije me mnogo interesovalo jel kriva ili ne, napao sam je odmah s vrata :p
I šta je na kraju bilo? Jesi li se ti pretplatio na tipove za utakmice ili žena na horoskop?

Sećam se one teme sa fantomskim zaduženjima gde su svi psovali operatere, na kraju su jedan po jedan saznali da su im tetka, baba, strina, mama, devojka poslale poruke za horoskop i druge gluposti.

E poruka je poslata pre 2meseca pretpostavljam, ja ne pamtim da sam nesto slao, mozda zena, al ne priznaje ni pod pretnjom :*)

Mod edit:

Ova tema je prastara. Otvoriti novu sa vise detalja o problemu.

Lock.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno