Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pokusaj sa poslednjim drajverima, i sa Afterburner_om trebalo bi da sve radi, iskreno nisam imao iskustva sa win 10 pa ne mogu da ti kazem tacno zasto ti ne podize Catalist i CC..
Problem je i na windows 8.1 sa CC,koliko sam uspeo da izguglam.
Inace,kuler radi na tih 4 procenata i kad malcice digne temp,on zavrti na sekund na maximum obrtaja i onda opet pici na 4 posto,hm...da li je to normalno i koje su uopste normalne temperaturu za ovu graficku?Ocitao je 61 stepen preko gpu-z programa.
Ok.Karticu sam otvorio,izduvao od prasine,ocistio je potpuno,zamenio pastu i videh 61 stepen...dok imam i staru 8800gtx,ona mi je u idle oko 51-55 stepeni.
Ako te bude zezao Afterburner, pokusaj sa Sapphire TRIXX, isto je odlican program koristio sam ga ranije.
Preko cega si ocitao da su ti vrednosti kulera na karti 4%? Verovatno su zato temp. u idle previsoke, preko ova 2 navedena programa sto smo ti svi predlozili probaj da stavis 15-20% na def. pa javi kakve su onda temperature.