Šta je novo?

Vapor-X Toxic Radeon 4870 1024MB GDDR5

iSpirit81

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.07.2014
Poena
130
Pozdrav forumasi,ukratko,nece da digne catalyst.Temperatura je 60 stepeni a vent je na 4 posto.
Kako da nateram vent da radi brze ?
windows 10 32bit.

Usput,drajveri su instalirani putem windows update_a.

Skini poslednje drajvere, i probaj MSI Afterburner..

Instalirao sam Control Center,koga nece da pokrene,izbaci can not be started.
Da li da instaliram poslednje drajvere ili beta drajver ?

Svejedno, a ako nece da pokrene Center, instaliraj .NET Framework 4.5.

Poslednja izmena:
Pokusaj sa poslednjim drajverima, i sa Afterburner_om trebalo bi da sve radi, iskreno nisam imao iskustva sa win 10 pa ne mogu da ti kazem tacno zasto ti ne podize Catalist i CC..

Problem je i na windows 8.1 sa CC,koliko sam uspeo da izguglam.
Inace,kuler radi na tih 4 procenata i kad malcice digne temp,on zavrti na sekund na maximum obrtaja i onda opet pici na 4 posto,hm...da li je to normalno i koje su uopste normalne temperaturu za ovu graficku?Ocitao je 61 stepen preko gpu-z programa.

Racunaj da je sve do 75-80 stepeni normalno.

Ok.Karticu sam otvorio,izduvao od prasine,ocistio je potpuno,zamenio pastu i videh 61 stepen...dok imam i staru 8800gtx,ona mi je u idle oko 51-55 stepeni.

Ovo 75-80 je za temperature pod opterecenjem. A tebi je u idle "visoka" temperatura, pa probaj preko MSI Afterburner-a da povecas broj obrtaja.

Ako te bude zezao Afterburner, pokusaj sa Sapphire TRIXX, isto je odlican program koristio sam ga ranije.
Preko cega si ocitao da su ti vrednosti kulera na karti 4%? Verovatno su zato temp. u idle previsoke, preko ova 2 navedena programa sto smo ti svi predlozili probaj da stavis 15-20% na def. pa javi kakve su onda temperature.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno