Šta je novo?

Van Morrison - potrebni sledeci albumi

Marti Misterija

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
955
Eh.. zahvaljujuci nekim mojim revnosnim prijateljima ostao sam bez dva fenomenalna albuma najvece muzicke face koja postoji Van Morrisona. radi se o sledecim albumima koje bih rado nabavio u bilo kom formatu, mp3 ili muzicki cd,
- Poetic Champions Compose
- Hymns to Silence
Ko ima - zahvalan do neba a i odgovarajuca novcana nadoknada nije nikakav problem.
Hvala unapred:wave;

Marti ako dođeš u posed istih znaj da sam vrlo zainteresovan da ih uključim u svoju kolekciju .

U stvari, sve od Vana Morrisona zaslužuje da se nađe u mojoj kolekciji :) .

Eh... pa da.. ovde niko ne slusa muziku vec deca ispiraju mozak mind-control & brainwashing bukom koju zovu elektronska muzika... ah da ima i onih sa metalom (sa svim podvarijantama.. black, speed, death!?!?.. itd).
Poezija Van Morrisona se smatra ravna Yaetsovoj... ako neko ovde uopste zna ko je taj covek! Imam prejko 20 albuma Van-a a kao biser izdvajam bootleg Live in Waterfront Arena 1997 neposredno pre izdavanja albuma The Healing Game, na kome Van iyvodi vecinu stvari sa tog albuma ali uzivo.. onako kako samo on to ume!!! Ako si zainteresovan da ti ga snimim javi se. Takodje ako imas nesto interesantno od Vana, bootlezi pre svega, javi se.
Znam da postoji oko 750 bootleg izdanja...
VELIKI Pozdrav :)

shit.. ja prvo pomislih da se radi o Jim-u Morissonu (The Doors)... kad ono...
sorry

Eh... pa da.. ovde niko ne slusa muziku vec deca ispiraju mozak mind-control & brainwashing bukom koju zovu elektronska muzika... ah da ima i onih sa metalom (sa svim podvarijantama.. black, speed, death!?!?.. itd).
Ma da bre, crnilo, danas je svet izgubio pojam sta to bese muzika, misle da je to udaranje basova i skakanje po sajamskim halama i odvaljivanje od gandze uz to.. uzas. Ili jos gore: sa druge strane sekte i satanizam!! FX
Iako nisam neki poznavalac Van-a Morrison-a, mislim da je svakako u redu to sto kazes za muziku i pozeiju...
I agree!
:wave;

Marti Misterija je napisao(la):
Shvatam sta zelis da kazes, samo ja smatram da postoji vrlo kvalitetna elektronska muzika, kao mnogo siri pojam od techna.
New Order npr. jedan od meni omiljenih bendova. Drugo ja sam prakticno odrastao uz muziku Iron Maidena, Metallice, pa mi to nije smetalo da slusam i "stare asove".

Poezija Van Morrisona se smatra ravna Yaetsovoj... ako neko ovde uopste zna ko je taj covek! Imam prejko 20 albuma Van-a a kao biser izdvajam bootleg Live in Waterfront Arena 1997 neposredno pre izdavanja albuma The Healing Game, na kome Van iyvodi vecinu stvari sa tog albuma ali uzivo.. onako kako samo on to ume!!! Ako si zainteresovan da ti ga snimim javi se. Takodje ako imas nesto interesantno od Vana, bootlezi pre svega, javi se.
Znam da postoji oko 750 bootleg izdanja...
VELIKI Pozdrav :)

Moja kolekcija je nazalost samo jedan greatest hits CD. Jedan od retkih Best Of albuma bez i jedne lose pesme. Ma sta pricam sve su fenomenalne!!! cheers

Vrh Dno