Šta je novo?

Valve promises '3 big surprises' are coming

Bilo bi lepo da bude tako ali postao sam skeptican za sve sto se najavljuje ovih dana, bar ne mogu da se posle mnogo razocaram.

Pa dolazi na HL2: Episode 3, Portal 2, i mozda, mozda najava za jni Half Life 3. :)

Vreme je za HL, stvarno su smorili više!

Ocemo da vidimo nove nacine da se fizika primeni u igrama.
Cekaj jel bese Valve je unajmio onog lika sto ima je napravio Steam ? I sad tako muzu ogromne pare?
Gori su postali od Blizzarda. :D

Source 2 bi bio vrh, HL2 ep3 me ne bi posebno odusevio, ali ok, za bilo kakvo pakovanje vise igara u "box-ove" me boli uvo, realno, samo HL3 ili neki mnogo dobar novi ip od Valve-a moze da me odusevi onako kako treba :)

Source 2 bi bio vrh, HL2 ep3 me ne bi posebno odusevio, ali ok, za bilo kakvo pakovanje vise igara u "box-ove" me boli uvo, realno, samo HL3 ili neki mnogo dobar novi ip od Valve-a moze da me odusevi onako kako treba :)

Bojim se da ce Valve jos neko vreme da muze Source, koji je se konstantno sminka i unapredjuje, a Portal 2 ce endzinu doneti do sad najveci facelifting.

Poslednja izmena:
DotA je jedno od toga. IceFrog vec duze vreme vodi tim u Valve-u na razvoju Dote2.0

Hm, ja predvidjam da ce nas iznenaditi sa

DLC za LFD1, DLC za LFD2 i DLC za DLC Portala 2 :p

OD HL3 nema nista. To ce da ostave za novi engin kada ga jednoga dana budu skockali u nekoj ne definisanoj ali ne tako dalekoj buducnosti, sto znaci za jedno 2-3 godine minimum... U najboljem slucaju kada je ovaj serial u pitanju, mozemo ocekivati Epizodu 3.

Za ostalo je tesko reci, ali moguce je da su nesto novo smislili, jer koliko mi se cini u ovom momentu im je stalo vise da iznenade trziste sa novinama nego li da pucaju na novi engine obzirom da je to ustaljena i ocekivana shema kojom se gazilo godinama unazad pa sve do sada. Valve puca na to da pridobije najvecim delom konzolasko trziste i moja procena je da ce sve nove igre biti podredjene tom cilju. Portal je idealan projekat za to, HL i L4D svakako nisu toliko... Moja spekulacija je da ce ako budu iskocili sa necim novim to pre biti svakako u duhu portala... Ja bih barem ponajpre tako uradio u ovom momentu... Znaci, originalan koncept je na prvom mestu, nastavci vec postojecih igara na drugom a novi engine se pakuje lagano i na te nane i nalazi se negde na trecem mestu... Pa kad bude, slicno ko sto radi id sa Rage-om...

Doslo vreme da i o Valve-ovim projektima ne razmisljamo samo iz ugla pc-a... HL3 bi mogao da se desi kad stigne nova generacija konzola, pa paralelno tu i na najjacem PC-u.

Hm... Ako bude dobro optimizovano i kvalitetne price, uzivacu... Ako oba faktora nisu ispunjena - preskacem...:)

kakve su šanse da vidimo novi CS? :)

Nek izbace vise HL2 e3, smorili su vise.

Ko jos igra CS?

Ja bih voleo da vidim OpenWorld Half-Life, mada ni EP3 ne bi bio los.

L4D3 Rulez!XD Sad 2q bijem na steamu po 3 sata kad dodjem kući :D

Jedno od tri velika iznenađenja je Steam za Linux, najavljen je kada je u junu predstavljan klijent za Mac OS. Drugo je pretpostavljam Portal 2, treće Dota 2.

A mozda je iznenadjenje veliki update za Steam. :)

Jos odavno su Valve-ova iznenadjenja uglavnom postala razocarenja.

Vidim da svako ima svoje želje i snove. Ali ako Valave najavljuje veliko izenađenje, za mene to može da bude samo Source 2 engine, HL3, HL2 EP3.

SVE ostalo su sitnice.

Bilo bi najvece iznenadjenje da naprave ovo djubre od programa Steam da radi kako treba, a ne svaki dan da baguje i yede ******.

Bilo bi najvece iznenadjenje da naprave ovo djubre od programa Steam da radi kako treba, a ne svaki dan da baguje i yede ******.

Nikada nikakvih problema nisam imao sa Steam-om, a koristim ga godinama. To sto si ga ti juce instalirao, a sutra obrisao (a sa njim i igre od 20 gb) je tvoje brzanje koje je prouzrokovalo frustraciju i ovu izjavu.

Izdvoji 5 minuta i malo procesljaj Steam client/servis i neces ga mrzeti kada skontas sta i kako funkcionise. ;)

Sad javi kakve probleme imas, mozda mozemo da pomognemo. :)

Vec su otkrili portal 2 za PS3 :)
Ostaje ima samo HL serijal i izbacivanje zavrsetka price :) ili epizode pa onda u novom endzinu da urade HL3...

Vidim da svako ima svoje želje i snove. Ali ako Valave najavljuje veliko izenađenje, za mene to može da bude samo Source 2 engine, HL3, HL2 EP3.

SVE ostalo su sitnice.

Ne racunaj na to, nece Source i U3 jos 2-3 godine u penziju. :)

kakve su šanse da vidimo novi CS? :)

Nikakve, trenutno se bave poliranjem CS:Source-a. Updateovali su ga na orange box engine, i sada konstanto već 2-3 meseca izbacuju update-ove i krpe bagove od kojih se za neke zna već godinama, a oni dosad nisu marili za njih...

Čim se tako ozbiljno uzeli da se bave ovim, znači ništa od novog CS-a...

Neka, za pocetak, tih iznenadjenja puste u raju HL2 Ep3. Treba im 2 godine da ga zavrse.

Vrh Dno