Šta je novo?

Valve izbacio 64 bitni Half Life2!!!

ivanbo2003

Slavan
Učlanjen(a)
18.07.2005
Poena
380
Gabe i drustvo izbacili nam svima dragu igru u verziji za nase Athlon64 i P4 sa iAMD64( :d ) !!!
Samo preko Steam-a za sada,ali bice uskoro neki test na netu.Malo im je trebalo ,samo su probili obecani rok za skoro godinu dana :d
Dobro je sto je firma kao Valve to uradila,bice znaci i drugih uskoro.
Anyhow,jedva cekam da je probam ;)
Pitanje: koliko je sada $ CS Source kod nas?

bwo...

Jel' source dolazi uz hl 2 collectors edition?!?

posto sam video juce u pyramid-u dok sam uzimao tastu...

Poslednja izmena:
Iz tona pokretača topika stičem utisak kao da je on mislio da se obična verzija ne može igrati na 64-bitnim mašinama pa je sada počeo da razmišlja o nabavci igre :d

A možda i zbog onog "Samo preko Steam-a", a znamo koliko Steam voli "narodne" verzije :D

For those of you running with a 64-bit capable AMD® processor, along with the Windows® 64-bit operating system, Half-Life 2 and Lost Coast are now available in native 64-bit versions. Steam will automatically detect your OS and run the appropriate version the next time you run these games.

We've been working with AMD to get the Source™ engine up and running in 64-bit mode to make sure we're taking advantage of these hardware configurations. This is just a first step for Valve into 64-bit. Going forward, we realize that more and more of our customers will be running with 64-bit processors and we will be set to take true advantage of them.

The official press release is available here.

eto to mi pise u news kada sam na steamu!

kole89 je napisao(la):
A možda i zbog onog "Samo preko Steam-a", a znamo koliko Steam voli "narodne" verzije :D
Pa utoliko gore. Šta, čekao je 64-bitnu verziju da bi nabavljao igru? :d

Eh filipenko,naivni decace... :smash:
Igram ja narodnu verziju Sourca odavno(cs 1.5 u kgb vec 3 god)
Rekao sam da razmisljam da nabavim originalni CS source(64b) kad izadje jer mi je muka od silnih budzenja sa "onim" stvarima ,older proocolima,pa opet skidanje novih **ackova...A i speed boost bi trebao da bude oko 20% sto i nije malo.
Prelako zakljucujes.A i neretko pogresno..

A jel imaš ti Win64 da to poteraš? Ako misliš da ti radi na običnom Windowsu a pritom da koristi 64-bitne instrukcije, o'toga nema ništa...

Hehe Voodo,pa naravno da imam...
Nemoj da se naljutish ;) ali inace ovakva pitanja upucena jednom Etf-ovcu su pomalo bez smisla ;).
Ah da, da li mislish da ce Newcastle na 2.43Hz i Win64 biti dovoljni :D (ovo je retoricko pit. :) )

Pozdrav!

taj half-life bi valjalo igrati jedino ako su skroz izmenili kraj i ai onih glupavih svemiraca :mad:

ivanbo2003 je napisao(la):
Eh filipenko,naivni decace... :smash:
Igram ja narodnu verziju Sourca odavno(cs 1.5 u kgb vec 3 god)
Rekao sam da razmisljam da nabavim originalni CS source(64b) kad izadje jer mi je muka od silnih budzenja sa "onim" stvarima ,older proocolima,pa opet skidanje novih **ackova...A i speed boost bi trebao da bude oko 20% sto i nije malo.
Prelako zakljucujes.A i neretko pogresno..
Ništa ja ne zaključujem, samo sam rekao da ti postovi tako deluju, ne i da je takvo tvoje razmišljanje (da jeste bio bi baš neki tehno-fanatik)

Koliko ja znam(a trebalo bi) vise sam odgovarao kroz postove nego pokretao topice.A o tome sta sam napisao i kome sam pomogao... drugi su se zahvaljivali.Ne razumem ono "Iz tona pokretača topika stičem utisak..." ? Koje tone?
U cemu je stvar?Kad je nesto zanimljivo i kad vidim da neko drugi nije vec preneo tu zanimljivost ja prenesem vest(cesto prevedem i ne linkujem uopste).
I sta podrazumevas pod tehno-fanatik?Ne kupujem zadnji hw kad se pojavi ali sam zato odlicno obavesten o IT desavanjima bilo hw ili sw.
Cini mi se da sam bio jasan u prvom postu,ne znam kako tebi deluju,ali ja se trudim da stvari pojednostavim,a ne da navodim i konfiguraciju koju Valve preporucuje uz novi HL ili da kazem da svi cekamo narodnu verziju(jer ce skoro sigurno i izaci..).To je suvisno po mom misljenju.

Ajao, nije rec o težini odnosno masi već čovek misli na ton u smislu intonacije pitanja. Kakvi kraljevi, dopisujete se tu, a ništa ne shvatate jedan drugog. Mislim da bi lakše išlo da odete na piće. :d

Poslednja izmena:
Paradigma je napisao(la):
Ajao, nije rec o težini odnosno masi već čovek misli na ton u smislu intonacije pitanja. Kakvi kraljevi, dopisujete se tu, a ništa ne shvatate jedan drugog. Mislim da bi lakše išlo da odete na piće. :d

U pravu si Paradigma...Jedna rec je u pitanju,a napravila pometnju :p
Al opet ne vidim kako nije provalio da ono sto sam napisao se odnosi na novu (64b) verziju?Sta li sam pa trebao da napisem ili mozda i nacrtam :d
Kad sam preneo vest ja sam i napisao da im je trebalo godinu dana da izbace verziju za x86-64 te da su okasnili(a 32b Source naravno da moze da se igra u narodnoj verziji,samo je cimanje sa **ovima i **acked server listama)

Pozdrav

Vrh Dno